Αμα δεν σε θελει...


Μόλις παρέλαβα email απο την betfair που μου λέει: 


Όνομα χρήστη: lostre79

Αγαπητέ Angelos,

Με λύπη μας, σας πληροφορούμε ότι, από τη Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012, δεν θα παρέχουμε, πλέον, υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων σε πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Τούτο οφείλεται σε απόφαση της ελληνικής Επιτροπής Παιγνίων, η οποία περιλαμβάνει διατάξεις για την επιβολή χρηματικών και ποινικών κυρώσεων σε βάρος παρόχων υπηρεσιών τυχερών παιγνίων, που εξακολουθούν να λειτουργούν στην αγορά. Συνεπώς, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα προϊόντα μας από πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό επηρεάζει όλα τα προϊόντα σε όλες τις πλατφόρμες. Η Betfair θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ένωση Τυχερών Παιγνίων Εξ Αποστάσεως (Remote Gambling Association) για να επηρεάσουμε θετικά για τη θέσπιση νομοθεσίας, η οποία να επιτρέπει τον υγιή ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά.

Τι σημαίνει αυτό για τους πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα;

Από τις 11.00 π.μ. GMT, περίπου, (1.00 μ.μ. ώρα Ελλάδος), στις 3 Δεκεμβρίου 2012, οι πελάτες που βρίσκονται στην Ελλάδα δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε καμία από τις υπηρεσίες τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων της Betfair. Εάν έχετε κανονική πρόσβαση στην ιστοσελίδα από την Ελλάδα και διατηρείτε τις θέσεις σε αγορές ανταλλακτηρίων, τότε σας προτρέπουμε να κάνετε τη σχετική εκκαθάριση, επειγόντως, πριν τις 3 Δεκεμβρίου 2012.

Στοιχήματα στο ανταλλακτήριο που έχουν ήδη τοποθετηθεί ή στοιχήματα με σταθερές αποδόσεις (π.χ. ελληνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου 12/13) θα διακανονιστούν με τον συνηθισμένο τρόπο μόλις το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Μετά τις 3 Δεκεμβρίου όλες οι λειτουργίες τοποθέτησης στοιχήματος θα απενεργοποιηθούν. Θα εξακολουθήσετε να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας για σκοπούς άλλους εκτός από τη δραστηριότητα στοιχήματος και τυχερών παιγνίων και οι προκαταβολές σας είναι ασφαλείς. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε αναλήψεις από τον λογαριασμό σας, ως συνήθως, προς το παρόν.

Σε περίπτωση που έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλούμε δείτε τις: 
Συχνές Ερωτήσεις

Εναλλακτικά, η υπηρεσία εξυπηρέτησης θα χαρεί να σας βοηθήσει. Θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να έχετε υπομονή όταν τους καλείτε, καθώς αναμένουν να λάβουν μεγάλο όγκο ερωτημάτων κατά τις πρώτες ημέρες. Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε μαζί τους είναι μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση 
hellas@betfair.com ή στην τηλεφωνική μας γραμμή: 80 1300 3230

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Με θερμούς χαιρετισμούς
Η Ομάδα Εξυπηρέτησης της Betfair


Πάνω που βρήκα έναν τροπο να βγάλουμε κανα φραγκάκι παραπάνω, ερχεται το γαμημένο το κράτος και μας τα γαμάει όλα. Και όλα αυτά γιατί;;;;; Για να μπορέσει να πουλήσει το γαμώΟΠΑΠ! Που να μην σώσει να πουληθει το σκατομπουρδελο...

Share on Google Plus

About Lostre79

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου