Τι είναι το Dutching;

Dutching είναι το να μοιραζεις τις πιθανοτητες χασούρας με το να ποντάρεις σε παραπάνω απο 1 γεγονότα που αφορούν το ίδιο ματς ή την ίδια κουρσα με τετοιον τρόπο ώστε όποιο γεγονος και να βγει το κερδος σου να είναι το ίδιο. Το όνομα το πήρε από τον μαφιόζο Dutch Schultz o oποιος κερδιζε τεράστια ποσά στον ιππόδρομο χρησιμοποιώντας την τακτική του να ποντάρει σε παραπάνω από 2-3 αλογα ανα κουρσα.

Στον ιπποδρομο είναι σχετικα ευκολο. Πονταρεις απλα στα 3-4 πιο δυνατα αλογα της κουρσας. Στο ποδόσφαιρο όμως; Και εκει μπορεί να γίνει. Με χίλιους 2 τρόπους. Εναν τρόπο χρησιμοποιουμε ήδη στο Blog  και είναι το "συστημα με τα Ημιχρονα/Τελικά" που δοκιμαζουμε από την αρχή του χρόνου. Ένας αλλος τρόπος θα μπορουσε να είναι το να παιζεις πχ το over 1,5 και ταυτόχρονα και τα σκορ 0-0 και 1-0 ή ας πουμε σε ματς που δεν περιμενεις πολλα γκολ να παιζεις το No Goal και το σκορ 1-1. 

Mε την συγκεκριμενη στρατηγική στοιχηματισμού δεν προκειται να βγαλεις πολλά χρήματα. Αλλα ελαχιστοποιεις τις πιθανότητες χασούρας. Αυτη την στιγμη όπως είπα δοκιμαζουμε ενα συστημα dutching και στοχος μας είναι να δουμε αν το συγκεκριμενο μπορει να αποδειχτει κερδοφόρο σε βαθος χρόνου, ενω στα σκαρια είναι ακομα ένα σύστημα που θα τεθει υπο δοκιμή. 
Share on Google Plus

About Lostre79

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου