2 επιλογες από την Jupiler Pro League (15/02/15)


Καλημερα φιλοι μου. Καλοφαγωτα σε οσους μας ακολουθησαν χτες. Για 3ο σερι Σαββατο το Βελγιο μας πληρώνει. Βεβαια τα λεφτα θα ήταν ακομα καλυτερα αν η Στανταρ Λιεγης δεν ισοφαρίζονταν στο 86' αλλα ακομα και ετσι κάτι πήραμε οποτε δεν εχουμε παραπονο. Φασεις και γκολ απο τις χτεσινες αναμετρησεις μπορειτε να τα βρειτε απο το LBS TV. Παμε στα φρεσκα κουλουρια όμως. Σημερα διεξαγονται 3 ματς. Για παμε να δουμε τις επιλογες μας
15:30 Αντερλεχτ - Μαλιν
Η Αντερλεχτ προερχεται απο την εκτος εδρας νικη με 0-2 επί της Σερκλ Μπριζ ενω και μεσοβδομαδα στον 2ο ημιτελικο επικρατησε ευκολα επί της Γανδης εντος εδρας με 3-0 καπαρώνοντας μια θεση για τον τελικο του Βελγικου Κυπελλου οπου θα βρει για αντιπαλο την Κλαμπ Μπριζ. 

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Μαλιν προερχεται απο την εντος εδρας ισοπαλία με 0-0 επί της Σαρλερουά και βρισκεται στην 12η θεση με 28 βαθμους, 5 παραπανω απο την 15η Σερκλ Μπριζ και με ενα ματς λίγοτερο. Η ουσια είναι ότι θελει 3-4 βαθμους στα επομενα 5 εναπομειναντα ματς (συμπεριλαμβανομενου και του σημερινου) για να αποφυγει τα μπαραζ υποβιβασμου.

Τι παιζουμε εδω; Η Αντερλεχτ μετα την ηττα της Κλαμπ Μπριζ την προηγουμενη αγωνιστικη πλησιασε στους 4 βαθμους και θα θελει να ειναι όσο το δυνατον πιο κοντα της (αν οχι να την ξεπερασει) ετσι ωστε να μην ξεκινησει στα play off με μεγαλη διαφορα βαθμών. Η Μαλιν νομιζω θα εχει περισσοτερο το μυαλο της στην επόμενη αγωνιστικη οπου και αντιμετωπίζει εντος εδρας την τελευταια αλλα φορμαρισμενη Λιρς. Η νικη της Αντερλεχτ με χαντικαπ ενα γκολ πληρώνει 2,30 και είναι κατι που ευκολα μπορουν να το κανουν οι γηπεδουχοι, γι'αυτο και θα το προτιμησουμε.

 19:00 Κλαμπ Μπριζ - Λοκερεν
Την ηττα με 2-0 μεσα στην Κορτράικ γνωρισε η Κλαμπ Μπριζ την προηγουμενη αγωνιστικη σπαζοντας ετσι ενα σερι 31 αγωνων χωρις ήττα μιας και σε πρωταθλημα, κυπελλο και Europa League ειχε να ηττηθει από τα τελη Αυγουστου. Μεσοβδομαδα επικρατησε για δευτερη φορα επί της συμπολιτισσας Σερλ εξασφαλιζοντας την θεση της στον Τελικο του Βελγικου Κυπελλου. 

Στην αντιπερα οχθη η Λοκερεν προερχεται από την εκτος εδρας επικρατηση της με 0-1 επί της Οστανδης συνεχιζοντας ετσι να παλευει για την εισοδο της στην 6αδα αν και βρισκεται πλεόν σε αποσταση 6 βαθμων από την 6η Γκενκ.

Τι παιζουμε εδω; Με 8 νικες και 4 ισοπαλίες εντος εδρας σε 12 ματς και με την Αντερλεχτ πλεον να ειναι ακομα πιο κοντα της μετα την ηττα της περασμενης αγωνιστικης η Κλαμπ Μπριζ δεν εχει αλλο αποτελεσμα περα από τη νικη.Ασσος λοιπον εδώ

Συνοπτικα:
15:30 Αντερλεχτ (-1) - Μαλιν 1 (2,30)
19:00 Κλαμπ Μπριζ - Λοκερεν 1 (1.53)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ. Αγαπημενο κομματι από αγαπημενο συγκροτημα. "Και η ιστορια θα μας πει τα παραμυθια της χιλιαδες φορες..."

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου