2 επιλογές από την Jupiler Pro League (25/10/15)


Kαλημερα φιλοι μου. 3 αναμετρησεις για την 12η αγωνιστικη του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League εχει το σημερινο προγραμμα. Για παμε να δουμε τις επιλογες μας.

15:30 Αντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ
Από την σπουδαια νικη με 2-1 επί της Τοτεναμ για τον θεσμο του Europa League και μαλιστα με ανατροπή προερχεται η Αντερλεχτ. Την προηγουμενη αγωνιστικη για το πρωταθλημα επικρατησε εκτος εδρας επί της Ζουλτε Βαρεγκεμ με 0-4. Με νικη σημερα σκαρφαλωνει στην πρωτη θεση μετα από παρα πολύ καιρο μιας και στο χτεσινο ντερμπυ των πρωτοπόρων Γανδη και Οστανδη αφησαν βαθμους με το μεταξύ τους 2-2. 

Και η Κλαμπ Μπριζ ομως είχε μεσοβδομαδο ματς. Ηρθε 1-1 μεσα στην Πολωνια απεναντι στην Λεγκια Βαρσοβιας και διατηρησε ζωντανες τις ελπιδες της για προκριση στον επομενο γυρο. Στο πρωταθλημα την προηγουμενη αγωνιστικη επικρατησε εντος εδρας επί της πρωτοπόρου μεχρι τοτε Οστανδης και πλησιασε λίγο τις πρωτες θεσεις.

Τι παιζουμε εδω; Και οι 2 ομαδες ειχαν μεσοβδομαδα ματς οποτε και οι δυο θα είναι κουρασμενες. Η Αντερλεχ βρισκεται αυτη την στιγμη στο -2 από την κορυφη ενω οι φιλοξενουμενοι στο -5. Κυριως λόγω εδρας αλλα και φορμας (η Κλαμπ Μπριζ δεν εχει βρει ακομα τα περσινα της πατηματα), θα προτιμησω τον ασσο για το συγκεκριμενο ντερμπι. Δεν θα το πονταρω όμως από την αρχη μιας και το 1.89 στο οποιο το βρισκω τωρα το θεωρω χαμηλό. Θα αφησω να κυλίσει λίγο το ματς και θα το πονταρω στο live όταν και θα εχει ανεβει κοντα στο 2.00.

19:00 Σαρλερουα - Στανταρ Λιεγης
Η φετινη Στανταρ με εχει πεθανει στον κουβα. Μεχρι και την προηγουμενη αγωνιστικη την πιστευα, λεγοντας ότι "Τωρα επιτελους θα νικησει", "Δεν γινεται να είναι τοσο χαμηλά", "Καποια στιγμη θα παρει τα πανω της". Το αποτελεσμα, γνωστο. Από την μια κατραπακια στην αλλη. Αφου καταφερε να χασει και από την Βεστερλο την προηγουμενη αγωνιστικη και μαλιστα εντος εδρας (1-2), αλλαζω και γω τροπαριο. 

2 νικες και 3 ισοπαλίες σε 5 εντος εδρας αναμετρησεις για την Σαρλερουα. 1 ισοπαλία και 4 ήττες σε 5 εκτος εδρας αναμετρησεις για την Στανταρ Λιεγης. Ασσος ξερος η επιλογη μου, σε απόδοση 2.50.

Συνοπτικα:
15:30 Αντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ 1 (1.89)
19:00 Σαρλερουα - Στανταρ Λιεγης 1 (2.50)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου