Ετσι για να τα βγαλω απο μέσα μου!

Ξερω, ξερω! Αυτο το blog είναι στοιχηματικο, αλλα πρεπει με καποιον τροπο να βγαλω απο μεσα μου αυτα που νιωθω αλλιως θα σκασω!



24 Φεβρουαριου 2011. Στο Μαντσεστερ, για το ματς Manchester City - Aris, για την ρεβανς του 0-0 του Κλεανθης Βικελίδης. Σε μία από τις καλυτερες εκδρομες που εχουν γίνει από Ελληνες φιλάθλους τα τελευταια χρόνια, τόσο απο αποψη ποιοτητας όσο και απο αποψη ποσοτητας. Το ματς λίγη σημασια είχε. Αλλωστε το ξεραμε και απο πιο μπροστα ότι οι πιθανοτητες ήταν μηδαμινες. Σημασια είχε ομως το ταξιδι, οπως ελεγε και ο Καβαφη. Και 8000 αρειανοι, παρεβλεψαν δουλειες, οικογενειες, οικονομικα προβλήματα και βρεθηκαν στο Μαντσεστερ για να γιορτάσουν λίγο και αυτοι. Για να δηλώσουν περήφανοι για την ομαδα τους. Για να φωναξουν παρών για ακομα μια, μυριοστη φορα. Κατι που φανηκε και απ'όλη την παρουσια τους σε όλη την διαρκεια του ματς οπου και παρόλο που ο Αρης εχανε με 3-0 αυτοι εκει...στα αρχιδια τους, να φωναζουν και να πανηγυριζουν σαν να είναι η ομαδα τους αυτη που νικαει με 3-0.  Εικονες και συναισθηματα που δεν θα ξεχασω ποτε...



24 Φεβρουαριου 2014. Τρια χρονια μετά. Απο το ζενιθ στο ναδιρ. Απο το City of  Manchester και την συμμετοχη στους 32 κορυφαιους του Europa League, στα Περιβόλια και το ματς Πλατανιας - Αρης με την καταδικαστικη αποφαση του εποπτη οπου μετρησε ενα γκολ που ποτε δεν μπηκε και υπεγραψε την "θανατικη καταδικη" του Αρη και την πτωση του στην Football League. 3 χρονια μετα και όμως φαινονται σαν ολοκληρος αιωνας. Ακριβως όσα χρόνια ζωης θα συμπληρωσει ο Αρης την 25η Μαρτιου. Γενεθλια που δυστυχως λόγω των καταστασεων δεν θα μπορεσει να γιορτασει φετος. 

Το ποιος φταιει για την διαφαινόμενη πτωση είναι λίγο πολύ γνωστο στους αρειανους κύκλους. Η οικονομικη διαχειριση της ομαδας την 8ετια 2004-2012, οι μανατζεραιοι που κοβαν και ραβαν μεσα στις διοικησεις,οι οπαδοι που θελησαν να γινουν χαλίφηδες στην θεση του χαλίφη,  η ελλειψη αντιπολίτευσης απεναντι στην εκαστοτε διοικηση και αλλα πολλα. Και σα να μην μας φταναν αυτα ήρθε χτες και το κερασακι και μπηκε πανω στην τουρτα. Ενα γκολ που ουτε ο προεδρος του Πλατανια δεν θα το μετρουσε.  

Και βγαινουν όλοι έγκριτοι και καλα δημοσιογραφοι σήμερα και φωναζουν ότι αδικηθηκε ο Άρης και ότι ρίχνουν ενα ιστορικο σωματειο . Kαι είναι οι ίδιοι που λένε τωρα 2 χρονια οτι ο Αρης είναι στο αρμα του Ολυμπιακου. Αντε και γαμηθειτε ρε!!! Δεν την θελουμε ουτε την υποτιθεμενη συμπαρασταση σας, ουτε την ψευτοσυμπονια σας. Έτσι όπως πεφτουμε έτσι θα ξανασηκωθουμε. Το καναμε ηδη 2 φορες, θα το κανουμε και τριτη. Και όταν θα επιστρεψουμε ουαι και αλίμονό σας. 

Kαι όπως λεει και το συνθημα:

Εισαι στον κοσμο αυτο
Κατι μοναδικο
Τι κι αν με πληγωσες! 
Αδιαφορω!
Στ'αρχιδια μου εγω
Στ'αρχιδια μου εγω
Αρη για σενα υπαρχω και ζω!!!

Απο χτες είμαι πιο πολυ ΑΡΗΣ. Και αυριο θα είμαι ακομα περισσότερο!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου