3 επιλογες απο τα Βελγικα Playoff (15/05/14)


Καλημερα φίλες και φίλοι. Προτελευταια αγωνιστική των playoff του Βελγιου σήμερα και γίνεται ένας πραγματικος χαμός καθως 3 ομαδες είναι στο παιχνιδι της διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμενα στην 1η θεση με 45 βαθμους είναι η Αντερλεχτ, ισοβαθμη στην δευτερη θεση είναι η Κλαμπ Μπριζ (η οποια μειονεκτει στην ισοβαθμια ελεω των 2 ηττων απο την Αντερλεχτ στα playoff) και στην 3η θεση είναι η μεγαλη χαμενη των playoff Στανταρ Λιεγης. Αλλα ας παμε να δουμε τα ματς ξεχωριστα.

Λοκερεν - Στανταρ Λιεγης. Τα πραγματα ήταν απλα για την Στανταρ. Νικουσε την Κλαμπ Μπριζ την προηγουμενη αγωνιστικη και κατα 95% επαιρνε το πρωταθλημα καθως τα 2 τελευταια ματς θα ήταν με τις αδιαφορες Λοκερεν και Γκενκ. Αλλα παρ'ολα αυτα καταφερε και εχασε και πλεον απο φαβορι για τον τιτλο εγινε το απολυτο outsider καθως πλεον στηρίζεται στην Ζουλτε Βαρεγκεμ από την οποια θελει να κοψει βαθμους και στα δυο τελευταια της ματς απο Αντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ αντιστοιχα. Την περασμενη αγωνιστικη την στηριξαμε στον ασσο και μας πουλησε, παρ'όλα αυτα θα την ξαναστηριξουμε να νικήσει και σημερα καθώς η ελπίδα οπως λενε πεθαινει τελευταια και σίγουρα θα θελει να εξαντλησει όσες πιθανότητες μπορει να εχει για κατακτηση του πρωταθλήματος. Διπλο επομενως εδω. 

Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ. Απο το ναδιρ στο ζενιθ η Κλαμπ Μπριζ. Ηττα μεσα στην εδρα της απο την Αντερλεχτ και ενω παιζει με παιχτη παραπάνω απο το πρωτο ημιχρονο πριν 2 αγωνιστικες και παρ'όλα αυτα βρηκε τα ψυχικα αποθεματα και πήγε και εκανε διπλο μεσα στην εδρα της πρωτοπορου Στανταρ Λιεγης. Αλλα και παλι δεν ειναι πρωτη καθως η Αντερλεχτ υπερτερει στην ισοβαθμια. Επομενως η Μπριζ θελει δυο νικες στα 2 εναπομειναντα ματς της με Γκενκ και Ζουλτε Βαρεγκεμ και μια απωλεια βαθμων της Αντερλεχτ στα 2 της τελευταια ματς (με Ζουλτε Βαρεγκεμ και Λοκερεν). Η Γκενκ είναι αδιαφορη καθως ουτε πιο πανω μπορει να παει, ουτε πιο κατω, ενω και σε όλη την σειρα των playoff εμφανιστηκε αρκετα χαλαρη εχοντας ρεκόρ 1 νικη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η επιλογη μας και σ'αυτο το ματς θα είναι το διπλό των φιλοξενουμενων. Θελουν να κερδίσουν και περιμενουν απωλεια των "Μωβ" μεσα στην Ζουλτε Βαρεγκεμ, για να παρουν αυτοι το προβαδισμα στην βαθμολογία. Σε περιπτωση μη νικης χαιρετουν απο σημερα τις ελπιδες για πρωταθλημα. Διπλο επομενως!

Ζουλτε Βαρεγκεμ - Αντερλεχτ.Με 2 νικες, στα 2 τελευταια ματς παιρνει το πρωταθλημα. Εχει όμως το πιο δυσκολο προγραμμα καθώς για να πάρει το πρωτάθλημα θα πρεπει να νικήσει μεσα στην εδρα της Ζουλτε η οποια σε πρωτάθλημα και play off μετράει 14 νικες - 5 ισοπαλίες και καμια ήττα(!!!) και είναι η μοναδικη ομαδα φετος στο Βελγιο που δεν εχασε στην εδρας της. Το ματς της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος εληξε με 4-3 υπερ των γηπεδούχων.Η Αντερλεχτ το ξερει ότι με τυχον απωλεια βαθμων σήμερα κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αποχαιρετα το πρωτάθλημα καθως Στανταρ και Μπριζ παραμονευουν γι'αυτο και πιστευω οτι θα τα δώσει όλα για τη νίκη. Η Ζουλτε δεν είναι αδιαφορη καθως εχει το κινητρο να τερματισει το πρωταθλημα όντας αήττητη εντος εδρας αλλα νομίζω ότι το κινητρο των φιλοξενουμενων είναι σαφως μεγαλύτερο γι'αυτο και θα ποντάρω και εδω στο διπλό. 

Οι επιλογες μας:
21:30 Λοκερεν - Στανταρ Λιεγης 2 (1,727) 
21:30 Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ 2 (1,90) 
21:30 Ζουλτε Βαρεγκεμ - Αντερλεχτ 2 (1,909)  

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ. Ξερω ότι είναι εξαιρετικα δυσκολο να "βγουν" και τα 3 διπλα και ότι καποιο/α μπορει να σπασουν γι'αυτο και τονίζω το "καλη επιτυχια στις δικες σας επιλογες". Διαβαστε τις αναλύσεις, δειτε τις αποδόσεις και κρινετε εσεις ποια θα κρατήσετε και ποια θα απορρίψετε. Εγω παντως ακομα δεν εχω αποφασίσει αν θα τα παιξω όλα μαζί ή αν θα αφησω καποιο απ'εξω!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου