3 επιλογες απο την Jupiler Pro League (09/11/14)



Kαλημερα φίλες και φίλοι. Φτασαμε αισιως ακριβως στην μεση του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League. Σημερα διεξαγεται η τελευταια αγωνιστικη του 1ου γυρου με το ματς αναμεσα στις 2 πρωτοπόρους Γανδη και Αντερλεχτ να κλεβει την παρασταση.

Με νίκη η Γανδη κατακτα τον ατυπο τιτλο της πρωταθλήτρια χειμώνα μιας και αυτη την στιγμη βρισκεται μολις 1 βαθμο πίσω από την πρωτοπορο Αντερλεχτ. Οι φιλοξενουμενοι κανουν νερα τον τελευταιο μήνα στο πρωταθλημα αλλα η επικη ανατροπη του 3-0 σε 3-3 μεσα στην Αρσεναλ μεσοβδομαδα για το Champions League σιγουρα τους εδωσαν την αυτοπεποιθηση που τους ελειπε. Το ματς είναι παρα πολύ δυσκολο και ανοιχτο σε όλα τα ενδεχομενα αλλα Draw No Bet νικη της Αντερλεχτ σε απόδοση 2.00 ειμαι σχεδον σιγουρος ότι δεν θα ξαναπετυχουμε στο υπολοιπο του πρωταθληματος γι'αυτο και θα το τιμησουμε.


Στο επομενο ματς της ημερας η φορμαρισμενη Κλαμπ Μπριζ υποδεχεται την Βεστερλο. Οι γηπεδουχοι μετρανε 5 σερι νικες επι της Βεστερλο στις τελευταιες 5 αναμετρησεις τους, οι περισσοτερες με ευρυ σκορ. Με νικη στο σημερινο ματς και ενα ενδεχομενο Χ στο Γανδη - Αντερλεχτ η Κλαμπ Μπριζ θα βρεθει στην 1η θεση με συγκατοικο την Αντερλεχτ. Οποτε οι γηπεδουχοι θα τα δωσουν όλα γι'αυτη τη νικη. Η επιλογη μας εδω θα είναι η νικη της Μπριζ με πάνω από 1 γκολ διαφορα, γεγονος που το βρισκουμε στο ικανοποιητικο 1,66.

Και κλεινουμε με το ματς της Γκενκ την Στανταρ Λιεγης. Οι φιλοξενουμενοι μετρανε 3 σερι νικες στο πρωταθλημα με 0 παθητικο. Εχουν σφιξει την αμυνα τους η οποια αποτελει πλεον το δυνατο τους οπλο. Η επιλογη μας εδω θα ειναι το Under 2,5 γκολ που το βρισκουμε στο εξαιρετικο 2.00 γι'αυτο και θα το τιμησουμε.

Συνοπτικα:
15:30 Γανδη - Αντερλεχτ 2 Draw No Bet (2,00) 0-2 FT
19:00 Κλαμπ Μπριζ(-1) - Βεστερλο 1 (1,66) 5-0 FT
21:00 Γκενκ - Στανταρ Λιεγης Under 2,5 goals (2,00) 0-2 FT

Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες! 
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου