2 επιλογές από την Jupiler Pro League (30/08/15)


Καλημερα φίλες και φίλοι. Τραγικη η χεσινη μερα για την στηλη μας, μιας και δεν περασε κανενα σήμειο απ'όσα προτείναμε. Δυστυχως υπαρχουν και θα υπαρξουν κι αλλες τετοιες μερες. Ετσι είναι το στοιχημα. Θελει εκτος από διαβασμα και λίγο τύχη και εμεις χτες δεν είχαμε καθόλου. Καθαρίζουμε πλεόν το μυαλό μας και πάμε παρακατω. Στα φρεσκα κουλουρια. 3 αγωνες εχει το σημερινο μενου της Jupiler Pro League. Για παμε να δουμε τις επιλογες μας.


15:30 Κλαμπ Μπριζ - Στανταρ Λιεγης
Ενα από τα κλασικα ντερμπυ του Βελγικου πρωταθλήματος, το οποιο όμως βρισκει και τις 2 ομαδες σε κακη στιγμή. Οι γηπεδουχοι προερχονται απο 3 σερί ήττες (2 απο την Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και 1 από την Ζούλτε Βαρεγκεμ ενδιαμεσα από τα 2 ματς με τους Άγγλους), ενω και στο πρωταθλημα μετραμε μεχρι στιγμης 2 νικες - 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Τα σερί ματς με τα προκριματικα για το Champions League τελειωσαν, δεν τα καταφεραν αλλα συνεχίζει στους ομιλους του Europa League οπου ο Πρεντόμ θα πρεπει να βρει μια φόρμα για να μπορει να κρατησει 2 καρπουζια κατω από την ιδια μασχαλη. Περσυ τα καταφερε και εφτασε την ομαδα μεχρι τους 8 του θεσμου, Για να δουμε φετος.

Στο αντιπαλο στρατόπεδο και η Στανταρ προερχεται από μεσοβδομαδο ματς μιας και επαιζε με την Μολντε για τον θεσμο του Europa League. Νικησε εντος εδρας με 3-1 αλλα αποκλειστηκε από το εκτος εδρας γκολ μιας και είχε ηττηθει με 2-0 μεσα στην εδρα της Μολντε. Στο πρωταθλημα εχει και αυτη το ιδιο ρεκορ με την Κλαμπ Μπριζ μετρωντας 2 νικες - 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Την περασμενη αγωνιστικη ηττήθηκε με 1-2 εντος εδρας από την ομαδα εκπληξη της φετινης Pro League, Οστανδη. 

Τι παιζουμε εδώ;Πιο γεματο το ρόστερ των γηπεδουχων, οι οποιοι θελουν να αναπληρωσουν γρηγορα τους βαθμους που χασαν στις αρχες του πρωταθλήματος. Ομαδα που θα παλεψει για τον τιτλο η Κλαμπ Μπριζ από την μια και ομαδα που θα παλέψει για την εισοδο στα play off I η Στανταρ από τη αλλη. Η προιστορια λεει 23 νικες για τους γηπεδουχους 13 ισοπαλίες και 15 νικες για τους φιλοξενουμενους. Εδω θα πάμε με τον ασσο των γηπεδουχων που μας προσφερεται σε απόδοση 1,80.

19:00 Βεστερλο - Αντερλεχτ
1 νικη - 2 ισοπαλίες και 2 ήττες μετραει μεχρι στιγμης η Βεστερλο η οποια βρισκεται στην 14η θεση του πρωταθλήματος. Την προηγουμενη αγωνιστικη ήρθε ισοπαλή με 0-0 μεσα στην Σαρλερουά. Η προϊστορία στα ματς με την Αντερλεχτ δεν είναι υπερ της μιας και το ρεκορ είναι 7 νικες για την Βεστερλο - 6 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Στην αντιπερα όχθη, η Αντερλεχτ μετραει μεχρι στιγμης 3 νικες - 1 ισοπαλία και 1 ήττα και με τυχον σημερινη νικη της σημερα πιανει στην 1η θεση την φετινη ομαδα εκπληξη του πρωταθλήματος, την Οστάνδη. Το καλο για τους "μωβ" είναι ότι δεν είχαν μεσοβδομαδα ματς οπως οι αλλες "ευρωπαιες" ομαδες μιας και ειχαν εξασφαλισμενη την θεση τους στους ομιλους των play off. 

Tι παιζουμε εδω; Η Γανδη στραβοπατησε χτες. Η Οστανδη γνωρισε την πρωτη της ήττα. Μπριζ και Στανταρ παιζουν μεταξυ τους οποτε μια απο τις 2 θα χασει κι αλλους βαθμους. Ολα φανταζουν ιδανικα για την Αντερλεχτ για να πιασει την 1η θεση και να αρχισει να φτιαχνει και διαφορα απο τους υπολοιπους διεκδικητες του τίτλου. Η απόδοση του διπλου είναι μικρη αλλα νομιζω αντικατοπτριζει και την διαφορα αναμεσα στις 2 ομαδες. Διπλό.

Συνοπτικα:
15:30 Κλαμπ Μπριζ - Στανταρ Λιεγης 1 (1.80) FT 7-1
19:00 Βεστερλο - Αντερλεχτ 2 (1.57) FT 0-3

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου