Ένα νέο παιχνίδι-επανάσταση στα όσα ξέρατε για το στοίχημα!


Ξεχάστε όσα ξέρατε για το στοίχημα! Ένα νέο παιχνίδι που συνδυάζει τα social media, facebook, twitter έρχεται να κερδίσει νέους πιστούς φίλους! Το Bethall (www.bethall.com) είναι μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει με τον πιο έξυπνο και γρήγορο τρόπο τους λάτρεις του στοιχήματος από όλο τον κόσμο. Στόχος του είναι να κάνει τη στοιχηματική κοινότητα περισσότερο διαδραστική, αξιοποιώντας τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων!!


Η καινοτομία του Bethall είναι ότι κάθε μέλος του μπορεί να «επαναστοιχηματίσει» («rebet») το στοίχημα ενός άλλου μέλους («Leader») βασιζόμενο στο στοιχηματικό του προφίλ, τις επιδόσεις και τα στατιστικά του.

Ο «επαναστοιχηματισμός» είναι μια πρωτοποριακή λειτουργία που δεν προσφέρεται από καμία άλλη πλατφόρμα. Με τον τρόπο αυτό κάθε χρήστης μπορεί να δρα ως “Follower” αλλά και ως “Leader”.

Ως “Follower”, εκμεταλλευόμενος τις στοιχηματικές γνώσεις και ικανότητες ενός έμπειρου χρήστη μπορεί να κερδίσει επαναστοιχηματίζοντας στα στοιχήματα αυτού. Ως “Leader”, ένας έμπειρος/επιτυχημένος/δημοφιλής χρήστης μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη του μοιραζόμενος τις προβλέψεις του, καθώς το Bethall του προσφέρει ένα ποσοστό από τα κέρδη των “Followers” του.

Στόχος κάθε χρήστη είναι να δημιουργήσει και να συντηρήσει ένα μεγάλο και ενεργό δίκτυο από “Followers” οι οποίοι θα επαναστοιχηματίζουν τα στοιχήματα του, αυξάνοντας με τον τρόπο αυτό όχι μόνο τα δικά τους κέρδη αλλά και τα δικά του.

Το Bethall λειτουργεί αυτήν την περίοδο δοκιμαστικά με εικονικά χρήματα προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες του να εξοικειωθούν,εντελώς δωρεάν, με την πλατφόρμα και να μοιραστούν τις προβλέψεις τους δημιουργώντας ένα ανταγωνιστικό προφίλ και δίκτυο από “Followers”. Παράλληλα, έχουν  την ευκαιρία να συμμετέχουν στο μηνιαίο διαγωνισμό του Bethall κερδίζοντας χρηματικά έπαθλα(50 ευρω στον πρωτο, 30 στον δευτερο και 20 στον τριτο καθε μήνα!).

 Εγγραφείτε τώρα δωρεάν στο www.bethall.com και μάθετε περισσότερα! Αξίζει τον κόπο…

Πηγη: http://www.pressaris.gr
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου