2 επιλογες απο την Jupiler Pro League (31/08/14)


Kαλημερα φίλοι μου. Δευτερο σερί Σαββατο που η στηλη με τις εκτιμησεις του Βελγικου Πρωταθλήματος πάει ταμείο. Ταμειο που θα ήταν ακομα μεγαλύτερο αν η Γκενκ δεν ισοφαρίζονταν στο 87' από την Οστάνδη. Αλλα ευτυχως ειμασταν καλυμμενοι μιας και είχαμε επιλέξει το Draw No Bet διπλό οποτε όλα καλα. Οι αλλες 2 επιλογες βγηκαν σχετικά ευκολα, τοσο το goal/goal στο ματς Bεστερλο - Ζουλτε Βαρεγκεμ (2-2) όσο και το No Goal στο ματς της Μουσκρον Περουβελτς με την Σερκλ Μπριζ (4-0). Το σημερινο μενου εχει 3 ματς. Για πάμε να δουμε τις επιλογες μας.
(15:00) Κλαμπ Μπριζ - Αντερλεχτ
Ο Pred'Homme προσπαθησε να ξεκουρασει καποιους παιχτες στο ματς της Πεμπτης για το Europa League απεναντι στην Γκρασχοπερς στον επαναληπτικο του 1-2 της Ελβετιας. Η Κλαμπ Μπριζ τελικα νικησε και μεσα στο Βελγιο (1-0) και περασε στους ομιλους της διοργανωσης αλλα τα συνεχή ματς (Κυριακη-Πεμπτη) τόσο νωρις και ενω ακομα η ομαδα είναι σφιγμενη από την προετοιμασια, σίγουρα εχουν επιφερει κοπωση στην ομαδα του Μπριζ. Η Αντερλεχτ από την αλλη εχει 4 λιγοτερα ματς απο τους αντιπαλους τους (σαν πρωταθλήτρια συμμετειχε απευθειας στους ομιλους του Champions League) αλλα και πληρεστερο ρόστερ και σίγουρα θα εμφανιστει πιο φρεσκια και με περισσοτερες δυναμεις. To ματς ειναι οριακο αλλα λόγω των παραπανω θα πάμε με το Χ2 των φιλοξενουμενων οι οποιοι θα θελουν κιολας να δειξουν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικο της κατηγορίας. To γεγονος θα πονταριστει σε αποδοση 1.57

(21:00) Σαρλερουα - Μαλίν
Μεγάλη εκτος εδρας νικη της Σαρλερουα (η πρωτη της) την προηγουμενη αγωνιστική μεσα στην Λιρς, σε ενα ματς που σταθηκε βεβαια αρκετα τυχερή. Οι γηπεδουχοι στα 5 ματς που εχουν δωσει μεχρι στιγμης, εχουν σκοραρει 6 γκολ (από 2 γκολ στα ματς με Λιρς, Μπεβερεν και Βεστερλο, ενω δεν εχουν σκοραρει απεναντι στις Αντερλεχτ και Στανταρ Λιεγης) ενω εχει δεχτει γκολ σε 4 απο τις 5 αναμετρησεις που εχει δωσει. Στην αντιπερα οχθη η φιλοξενουμενη Μαλίν εχει σκοραρει μεχρι στιγμης 8 γκολ εχοντας και 4/5 γκολ/γκολ. Οι αριθμοι εδω μας οδηγουν στο να επιλεξουμε το γκολ/γκολ, γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοση 1,70.

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου