2 επιλογες απο το ματς Βελγιο - Αλγερία




Kαλημερα φίλες και φίλοι. Εφτασε επιτελους και η στιγμή της πρεμιερας του Βελγίου. Μιας ομάδας που πολλά εχουν ακουστει για το ταλέντο της και το πόσο μακρια μπορει να φτάσει στον θεσμό του Παγκοσμιου Κυπέλλου αλλά μόνο στα λόγια μέχρι στιγμής. Μενει να δουμε αν το Βελγιο θα ανταποκριθει στις προσδοκίες που έχουν όλοι γι 'αυτό και αν θα αποτελέσει την ευχαριστη εκπληξη.


Για την Αλγερία δεν μπορώ να σας πω πολλά πραγματα μιας και δεν την εχω μελετήσει. Μπορώ να σας πω όμως για το Βελγιο που είδα όλα τα φιλικά του. Είναι μια ομαδα γρήγορη που πιέζει ψηλά και πνίγει τον αντιπαλό της. Παίζει ομορφο επιθετικό ποδόσφαιρο και μπορεί να χτυπήσει τόσο από τα πλάγια όσο και από το κέντρο. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον μεγάλο σταρ της Τσέλσι Eden Hazard αλλα το βαρόμετρο της ομάδας κατα τηξν προσωπική μου αποψη είναι ο Kevin De Bruyne της Βολφσμπουργκ. Ένας παιχτης πολυεργαλείο καθως μπορει να παίξει και στις 3 θεσεις πίσω από τον επιθετικό αλλα και σαν κεντρικος χαφ. Ο Βιλμοτς αναμένεται να τον ξεκινήσει σήμερα σαν 10άρι πίσω από τον Lukaku εχοντας στις πτερυγες τους Μirallas και Ηazard. Στο κεντρο θα παιξουν σαν διδυμο κεντρικων χαφ οι Witsel και Fellaini ενω μπροστά από τον Courtois θα παίξουν οι Alderweireld, Kompany, Vermaelen και Vertonghen, ξεκινώντας απο τα δεξια προς τα αριστερα. 

Τι θα παίξουμε τώρα; Ο άσσος από το 1,45 που ήταν τις προηγουμενες μερες εχει κατρακυλήσει στο 1,30 σήμερα. Και σίγουρα δεν μπορει να αποτελέσει επιλογή τόσο χαμηλά. Μπορει να αποτελέσει επιλογή όμως η νίκη του Βελγίου με χαντικαπ 1 γκολ που το βρισκουμε σε απόδοση 1,85 στον stoiximan καθώς και το σκορερ Λουκακου anytime μιας και θα είναι ο μοναδικος αποδεκτης όλων των επιθετικων ενεργειων της ομάδας, γεγονος που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,15 στον stoiximan και αυτό. 

Aυτα τα 2 θα παίξω προσωπικά, με χαλαρο ομως πονταρισμα όπως εχω προπει μιας και θέλω να απολαυσω το μουντιάλ όσο το δυνατον περισσότερο χωρις να εχω το αγχος για το αν θα μου βγει το στοιχημα που εχω παιξει.

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες. 
Πάμε μωρη Βελγιάρα!!!



Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου