Oλα τα λεφτα στο Βελγιο



Kαλημερα φίλοι μου. Τελευταια αγωνιστικη της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League και ακομα εχουμε 3 ανοιχτα μετωπα. Τοσο στο ποιος θα ειναι πρωτος με Κλαμπ Μπριζ και Αντερλεχτ να εριζουν για την 1η θεση, οσο και ποια εκ των Σαρλερουα και Γκενκ θα παρουν την 6η θεση και το εισητηριο για τα Play Off I, μα κυριως (και εκει ειναι στραμμενα ολα τα βλεμματα) ποια εκ των Μπεβερεν, Μουσκρον Περουβελτς και Σερκλ Μπριζ θα αποφυγει την προτελευταια θεση και τα ψυχοφθορα Play Off III. Για παμε λοιπον να δουμε τις επιλογες μας.


15:30 Σερκλ Μπριζ - Μαλίν
Ξεκιναω από το σημειο της αγωνιστικης κατα την γνωμη μου. Η Σερκλ Μπριζ εχει ξεχασει ποτε νικησε τελευταια φορά (πριν 9 αγωνιστικες) παρόλα αυτα τις δινεται μια τεραστια ευκαιρια σήμερα. Με νικη κατα 90% αποφευγει τα Play off III και τον κινδυνο του υποβιβασμου στην χαμηλοτερη κατηγορια. Και εξηγουμε. Αυτη την στιγμη οπως βλεπετε και απο την βαθμολογια διπλα, βρισκεται στην προτελευταια θεση με 24 βαθμους. Ακριβως απο πανω της είναι η Μπεβερν με 25 οπου αγωνιζεται με την Λοκερεν (ντερμπυ μισους) και λιγο πιο πανω στους 26 βαθμους βρισκεται η Μουσκρον Περουβελτς οπου αγωνιζεται μεσα στο Σαρλερουα με την τοπικη ομαδα που θελει τη νικη για να μπει στην 6αδα. Το πιο δυσκολο εργο το εχει η Μουσκρον. Aρα με νικη σημερα η Σερκλ κατα ενα πολύ μεγαλο ποσοστο σωζει την παρτιδα και την χρονια και αυτο το ξερουν στο Μπριζ. Η Μαλιν μπορει να προερχεται απο 3 σερι νικες στο πρωταθλημα αλλα στην ουσια είναι βαθμολογικα αδιαφορη. Τον ασσο οπως σας το εγραψα και απο την σελίδα μας στο facebook τον επαιξα απο χτες σε αποδοση 2.75 , ενω σημερα βρισκεται σε αποδοση 2.60. Θα προτιμηθει και ας χασουμε. Τουλαχιστον θα εχουμε παιξει σωστα.

15:30 Σαρλερουα - Μουσκρον Περουβελτς
Το γραφω και λίγο πιο πανω. Η Σαρλερουα είναι 3 βαθμους κατω από την Γκενκ αλλα υπερτερει στην ισοβαθμια μαζί της. Οποτε θελει τη νικη σήμερα και την ήττα της Γκενκ μεσα στην Στανταρ Λιεγης για να είναι αυτη η οποια θα παρει το εισητηριο για τα Play Off I. Στην αντιπερα όχθη η Μουσκρον με νικη και ισοπαλία σωζεται σιγουρα αλλα σωζεται επίσης και με απωλειες βαθμων μιας εκ των Μπεβερεν και Σερκλ Μπριζ. Καλυτερη σαν ομαδα η Σαρλερουα. Το κινητρο βεβαια είναι αμφιπλευρο αλλα νομίζω ότι ματς γερνει προς τα αριστερα. Η επιλογη μας εδω θα είναι ο ασσος των γηπεδουχων.


Συνοπτικα:
15:30 Σερκλ Μπριζ - Μαλίν 1 (2.60)
15:30 Σαρλερουα - Μουσκρον Περουβελτς 1 (1.65)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ.1 Μ'αρεσουν παρα πολύ επίσης ο ασσος της Αντερλεχτ με την Γανδη στο 1.88, η κοντρα στην Κλαμπ Μπριζ οπου αναμενεται να ξεκουρασει παιχτες για τον επαναληπτικο του Europa League (στο 2.88 το 1Χ της Βεστερλο) αλλα δεν θα τα παιξω γιατι προτιμαω να παω δυνατα στην παραπανω δυαδα.
Υ.Γ.2 Aγαπημενο κομματι...

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου