2 επιλογές από την Jupiler Pro League (12/09/15)


Kαλημερα φίλες και φίλοι. Το κυριως μενου της 7ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγεται σημερα με 4 αγωνες. Πάμε στα γρηγορα να δουμε ποιους ξεχωρισαμε για να παιξουμε.



21:00 Κορτράικ - Λεουβεν
Η Κορτράικ με 2 νικες, 2 ισοπαλίες και 2 ηττες, βρισκεται στην 9η θεση του πρωταθλήματος με 8 βαθμους. Εχει όμως ήδη παιξει με Γανδη, Κλαμπ Μπριζ, Στανταρ Λιεγης και Λοκερεν, ομαδες που θεωρουνται από τις παραδοσιακες δυναμεις του Βελγίου. Την προηγουμενη αγωνιστικη πέρασε νικηφορα μεσα από την εδρα της Μουσκρον Περουβελτς επικρατώντας με 0-1. Στις 5 προηγουμενες αναμετρησεις αναμεσα σε Κορτράικ και Λεουβεν οι γηπεδουχοι μετρανε 4 νικες και 1 ισοπαλία με την Λεουβεν να εχει σκοράρει μολις σε 1 από αυτες.

Οι φιλοξενουμενοι μετρανε μεχρι στιγμης 2 νικες και 4 ήττες. Η 1 από τις 2 νικες της ήταν αυτη της προηγουμενης αγωνιστικής όταν και επικρατησαν επί της φορμαρισμενης Σιντ Τρούιντεν με 1-0 εντος εδρας.

Τι παιζουμε εδώ; Η Κορτράικ είχε δυσκολο προγραμμα μεχρι στιγμής παρόλα αυτα καταφερε και  μαζέψε αρκετους βαθμους. Παιζει εντος εδρας, η προιστορία είναι με το μερος της και γενικοτερα εμφανιζει καλυτερο συνολο από τους φιλοξενουμενους. Η επιλογή μας απο το συγκεκριμενο ματς θα είναι η νικη της Κορτράικ γεγονος που το βρισκουμε σε απόδοση 2.02

21:00 Βαασλαντ Μπεβερεν - Οστανδη
Στην 7η θεση βρισκονται οι γηπεδουχοι με 3 νικες - 1 ισοπαλία και 2 ήττες, εχοντας συνολικα 9 βαθμους. Το κύριο χαρακτηριστικο της Μπεβερεν είναι ότι παιζει ανοιχτό ποδοσφαιρο γι'αυτο και στα ματς της βλεπουμε πολλα γκολ. Αξιοσημειωτο είναι ότι εχει εμφανισει μεχρι στιγμης 5 Over 2,5 goals στα 6 ματς που εχει δωσει και μολις 1 Under, ενω δεν εχει σκοράρει μονο σε ενα ματς (στην ηττα της με 1-0 μεσα στην εδρα της Στανταρ Λιεγης). 

Στην αντιπερα όχθη έχουμε την ομαδα εκληξη μεχρι στιγμης του πρωταθληματος. Η Οστανδη μπορει να ηττηθηκε την περασμενη αγωνιστικη εντος εδρας με 0-2 από την Ζουλτε Βαρεγκεμ αλλα με τις 4 νικες και την 1 ισοπαλία που ειχε μεχρι εκεινη την στιγμη, παρα την ηττα της, βρισκεται στην 1η θεση ισοβαθμη με την Αντερλεχτ. Σε 6 αγωνιστικες μετραει 4 Over 2,5 goals και 2 Under.

Tι παιζουμε εδω; Όταν οι 2 ομαδες σε συνολο 12 ματς μετρανε 9 Over και μολις 3 Under νομιζω ότι ευκολα μπορειτε να καταλάβετε ότι το χερι πάει από μονο του στην επιλογη του Over 2,5 γκολ που το βρισκουμε σε απόδοση 1.85.

Συνοπτικα:
21:00 Κορτράικ - Λεουβεν 1 (2.02) FT 0-0
21:00 Βαασλαντ Μπεβερεν - Οστάνδη Οver 2,5 goals (1.85) FT 1-5 

Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου