2 επιλογές από την Jupiler Pro League (21/02/15)


Καλημερα φίλοι μου! Το κυριως μενου της 27ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγεται σήμερα με 4 αναμετρησεις. Παμε στα γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας.

19:00 Λοκερεν - Μουσκρον Περουβελτς
Η Λοκερεν προερχεται από την εκτος εδρας ισοπαλία μεσα στην Κλαμπ Μπριζ με 1-1 και φαινεται να το παλευει μπας και προλαβει τις 4 εναπομειναντες αγωνιστικες πριν την λήξη της κανονικης διαρκειας του πρωταθλήματος και πιασει την 6η θεση. Αυτη την στιγμη βρισκεται 5 ποντους μακρια απο την εισοδο της στα Play off I, αλλα ακομα και να μην τα προλάβει θελει ενα όσο το δυνατον καλυτερο πλασάρισμα στην βαθμολογια γιατι ακομα και απο τα Play off II μπορει να της παρουσιαστει η ευκαιρια για την εξοδο στο Europa League.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Μουσκρον συνεχίζει την κακιστη πορεια της μετρωντας 8 σερι ήττες στο πρωτάθλημα. Την περασμενη αγωνιστικη ηττηθηκε εντος εδρας και από την Οστανδη με 0-1. Μαλλον η πτωση προς την χαμηλοτερη κατηγορια θα πρεπει να θεωρειτε προδιαγεγραμμενη.

Τι παιζουμε εδω; Η νικη της Λοκερεν μας προσφερεται σε πολύ χαμηλη αποδοση (1,35) αλλα το χαντικαπ τους ενος γκολ για τους γηπεδουχους σε αποδοση 2,12 φανταζει λουκουμακι στα ματια μου. Όσοι θελουν παλι να καλυφτουν, μπορουν να παιξουν και νικη της Λοκερεν με μολις 1 γκολ σε απόδοση 3,5.

 21:00 Σερκλ Μπριζ - Ζουλτε Βαρεγκεμ
Την ηττα με 2-1 εκτος εδρας από την τελευταια Λιρς γνωρισε η Σερκλ Μπριζ και ενω αγωνιζόνταν για μεγαλη διαρκεια του ματς και με παιχτη παραπάνω. Πλεον βρισκεται στην προτελευταια θεση σε ισοβαθμια με την Μουσκρον Περουβελτς (η οποια υπερτερει στην ισοβαθμία). 4 ματς μειναν ακομα και θελει να κερδισει όσο το δυνατον περισσοτερους βαθμους για να αποφυγει την ψυχοφθορα διαδικασια των play off III. 

Στην αντιπερα όχθη η Ζουλτε προερχεται απο την εντος εδρας ισοπαλια με 1-1 επί της Στανταρ Λιεγης, σε ενα ματς που ήταν σαφως ανωτερη απο τους φιλοξενουμενους παρ'ολα αυτα ομως θα πρεπει να αισθανεται και τυχερη καθως το γκολ της ισοφαρισης ήρθε στα τελευταια λεπτα και πιο συγκεκριμενα στο 87' (η Στανταρ ειχε προηγηθει απο το 1ο ημιχρονο). 

Τι παιζουμε εδω; Σε κακη κατασταση  η Σερκλ Μπριζ αλλα τα ματς τελειωνουν και θα πρεπει επιτελους να αρχισει να κεερδιζει βαθμους αμα θελει να σωθει. Ευκαιρια να το κανει απο σήμερα, αμα θελει να ξεμπερδευει οσο το δυνατον νωριτερα. Παραβλεπω ελλειψεις, φορμες και ότι αλλο μπορει να με αποτρεψει απο το να πονταρω στον ασσο. Πάω στο κίνητρο και την εδρα και θα πονταρω στο 1Χ που μας δινεται σε αποδοση 1,75. Οι πιο τολμηροι μπορουν να πανε και στον 1 Draw No Bet σε αποδοση 2,45 ή ακομα ακομα και στον καθαρο ασσο σε αποδοση 3,5. 

Συνοπτικα:
19:00 Λοκερεν (-1) - Μουσκρον Περουβελτς 1 (2,12) FT 1-0
21:00 Σερκλ Μπριζ - Ζουλτε Βαρεγκεμ 1Χ (1,75) FT 2-2

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Y.Γ. Ενω το εχω ακουσει 100αδες φορες και σε πολλα σκηνικα, μου εχει χαραχθει στην μνημη μονο μια φαση και δεν θα φυγει ποτε ειμαι σιγουρος. Ξημερωματα στο αμαξι να πηγαινουμε για να γεννησουμε και να ξεκιναει στο ραδιο! Ε, μπηκε στην διαπασων και το χορεψε ειμαι σιγουρος και η αγεννητη (για αλλες 2 ωρες ακομα) μικρη!!!

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου