2 επιλογές από την Jupiler Pro League (22/02/15)


Kαλημερα φιλοι μου. Αν και προηγηθηκε επι της Μουσκρον με 1-0 απο το 1ο ημιχρονο, η Λοκερεν δεν σκοραρε αλλο γκολ και ετσι χασαμε το απολυτο στις χτεσινες μας επιλογες μιας και το 1Χ στο Σερκλ Μπριζ - Ζουλτε Βαρεγκεμ επιβεβαιωθηκε. Σημερα εχει το προγραμμα της Jupiler Pro League εχει 3 αναμετρησεις. Για παμε να δουμε τις επιλογες μας.


15:30 Γανδη - Κλαμπ Μπριζ
Η Γανδη προερχεται από το εκτος εδρας 0-0 με την Σαρλερουα και βρισκεται εντος της 6αδας που ήταν ο πρωταρχικος στοχος της χρονιας. Η Λοκερεν ομως και η Γκενκ που ειναι εκτος της 6αδας παραμονευουν οποτε η Γανδη θα πρεπει να συνεχιζει να ψαχνει για βαθμους ακομα και απεναντι σε αντιπαλους οπως η Μπριζ.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Μπριζ προερχεται απο την εκτος εδρας νικη της με 1-3 επι της Ααλμποργκ για τον θεσμο του Europa League ενω την προηγουμενη αγωνιστικη εφερε εντος εδρας 1-1 με την Λοκερεν. Γενικα το προγραμμα των τελευταιων εβδομαδων αλλα και αυτων που ερχονται ειναι πολυ βαρυ για την Κλαμπ Μπριζ λόγω του γεγονοτος ότι συνεχιζει ακομα και στους 3 θεσμους (πρωταθλημα - Κυπελλο - Εuropa League). Την Πεμπτη ειναι και ο επαναληπτικος με τους Δανους.

Τι παιζουμε εδω; Μια σκεψη ήταν να κοντραρουμε τους πρωτοπορους. Πολλα ματς, μεγαλη κουραση συν το γεγονος ότι σαν να διανυουν μια περιοδο ντεφορμαρισματος(εντος εδρας ισοπαλία με Λοκερεν - ήττα εκτος εδρας απο την Κορτράικ). Τσεκαροντας ομως την προιστορια ειδα οτι και τα τελευταια 5 Γανδη - Κλαμπ Μπριζ ήταν οver 2,5 goals (τα 3/5 μαλιστα ήταν και Over 3,5). Συνολικα και οι 2 ομαδες μαζί εχουν εμφανιση Over 2,5 goals σε ενα ποσοστο κοντα στο 60% (31/52) στα ματς τους, επομενως η επιλογη μας εδω θα ειναι το Over 2,5 goals.

19:00 Γκενκ - Αντερλεχτ
Η Γκενκ προερχεται από την νικη της εκτος εδρας επί της Βεστερλο με 1-2, νικη που την ανεβασε προσωρινα στην 1η 6αδα. Η χτεσινοβραδινη ομως νικη της Σαρλερουα την ξαναεριξε στην 7η θεση και πλεον καλειται στα επομενα 4 ματς να τα δωσει ολα για να καταφερει την εισοδο της στα play off I.

Στην αντιπερα οχθη ότι ακριβως λεγαμε για την Μπριζ ακριβως τα ιδια ισχυουν και για την Αντερλεχτ. Μεσοβδομαδα για τον Θεσμο του Europa League ήρθε ισοπαλη εντος εδρας με την Δυναμο Μοσχας με τον επαναληπτικο να γινεται την βδομαδα που μας ερχεται. Στο πρωταθλημα ήρθε ξανα ισοπαλη εντος εδρας με την Μαλιν, με το γκολ των φιλοξενουμενων να μπαινει στα τελευταια λεπτα του ματς. Καλειται πλεον να αποδειξει ότι εχει μεγαλό ρόστερ και μπορει να τα καταφερει κουβαλώντας 3 καρπουζια κατω απο την ιδια μασχαλη.

Τι παιζουμε εδω; Ξανα πρωτη σκεψη η κοντρα στους φιλοξενουμενους. Αλλα και εδω θα προτιμησω τελικα να κανω παιχνιδι με τα γκολ. Η Γκενκ φετος είναι ομαδα του Under μιας και εχει κανει 17 under σε 26 αγωνες ενω και απο την προιστορια των 2 ομαδων βλεπουμε ότι τα 2 τελευταια Γκενκ - Αντερλεχτ εληξαν με Under 2,5 goals. Eπομενως η επιλογη για εδω θα ειναι το Under 2,5 goals.

Συνοπτικα:
15:30 Γανδη - Κλαμπ Μπριζ Οver 2,5 goals (1.85) FT 2-1
19:00 Γκενκ - Αντερλεχτ Under 2,5 goals (1.80) FT 0-1

Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Υ.Γ. Απλα κομματαρα. Up the '90s ρεεεεεεεεεεεεεε!!!


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου