2 επιλογές από την Jupiler Pro League (13/09/15)


Καλημερα φιλες και φίλοι. Αυλαια στην 7η αγωνιστικη του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League σημερα με 3 αγώνες. Εμεις θα ασχοληθουμε με τους 2. Παμε στα γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας



15:30 Στανταρ Λιεγης - Λοκερεν
Απο την ντροπιαστικη ήττα με 7-1 από την Κλαμπ Μπριζ προερχεται η Στανταρ Λιεγης. Γενικά δεν εχει ξεκινησει καλα το πρωτάθλημα και σε 6 αγωνιστικες μετράει 2 νικες - 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Η ομαδα της Στανταρ Λιεγης προχωρησε στην προσληψη νεου προπονητη του 35χρονου Γιαννικ Φερερα που μεχρι προτινος ήταν προπονητης στην Σιντ Τρουιντεν ενω ενισχυθηκε και με πολλες μετραγραφες τις τελευταιες μερες.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο και η Λοκερεν εχει κανει κακιστη ξεκινημα στο πρωταθλημα. Αυτη την στιγμη με μολις 1 νικη - 2 ισοπαλίες και 3 ήττες βρισκεται στην προτελευταια θεση με 5 βαθμούς. Την περασμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 1-2 εντος εδρας από την Βαασλαντ Μπεβερεν.

Τι παιζουμε εδώ; Ντεμπουτο νεου προπονητη στην ομαδα της Λιεγης και περιμενουμε απο τους ποδοσφαιριστες της να βγαλουν λίγο ποδοσφαιρικο εγωισμό για να αντιστρεψουν το κακιστο κλιμα που υπαρχει στην ομαδα μετα το ντροπιαστικο 7-1 απο την Μπριζ. Ασσος σε απόδοση 1.73.

19:00 Αντερλεχτ - Γκενκ
Με 3 σερί νίκες η Αντερλεχτ βρισκεται στην 2η θεση του πρωταθλήματος και με νικη σήμερα ξαναπιανει την Οστανδη στην κορυφή (νικησε με 1-5 χτες και αποσπαστηκε 3 βαθμους). Την περασμενη αγωνιστικη περασε ευκολα με 0-3 από την εδρα της Βεστερλο. Την Πεμπτη αγωνιζεται εντος εδρας για τον θεσμο του Europa League με την Μοναδκό.

Με 3 νικες - 1 ισοπαλία και 2 ήττες, η Γκενκ βρισκεται στην 7η θεση του πρωταθλήματος με 10 βαθμους. Την προηγουμενη αγωνιστικη επικρατησε εντος εδρας με 2-0 επί της Σαρλερουά. Σε 3 εκτος εδρας αναμετρησεις μεχρι στιγμης μετραει 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Τι παιζουμε εδώ; Φαινεται να βρισκει την φορμα της η Αντερλεχτ και να αφηνει πίσω της το κακο ξεκίνημα. Θελει οπωσδηποτε νικη σημερα για να ξαναπιασει την Οστανδη στην 1η θεση και να εκμεταλλευτεί την γκελα που εκανε η Κλαμπ Μπριζ την Παρασκευή. Ευκολα ή δυσκολα πιστευουμε ότι θα τα καταφέρει. Ασσος λοιπό και εδώ σε απόδοση 1.65.

Συνοπτικά:
15:30 Στανταρ Λιεγης - Λοκερεν 1 (1.73)
19:00 Αντερλεχτ - Γκενκ 1 (1.65) 

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογές!  
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου