Ξεκινάει το Βέλγιο



Καλησπερα φίλες και φίλοι.  Ξεκινάει και επίσημα πλεον το πρωταθλημα της Jupiler Pro League και για ακομα μια χρονια θα είμαστε εδω μαζί σας για να σας δίνουμε τα προγνωστικα μας από το Βελγικο πρωταθλημα. Το πρωταθλημα ξεκιναει με τον αγωνα της νεοφωτιστης Σεντ Τρούιντεν απέναντι στην δευτεραθλήτρια Κλαμπ Μπριζ. Για πάμε να δουμε τι θα παιξουμε:


Η γηπεδουχος Σεντ Τρούιντεν ανεβηκε σαν πρωταθλήτρια από την δευτερη κατηγορία μη μπλεκοντας με τους αγωνες μπαράζ. Η αλήθεια είναι ότι δεν την ξερω σαν ομαδα οποτε θα πρεπει πρωτα να την δουμε σαν ομαδα για να διαμορφώσουμε καποια αποψη για το τι μπορει να κατορθωσει φέτος.

Από την άλλη όμως ξερουμε την Κλαμπ Μπριζ. Η ομαδα του Μισέλ Πρεντόμ τα πήγαινε καταπληκτικα περσυ μεχρι και τον Μάρτιο οπου και εμεινε τελικα από δυναμεις. Για πεντε ολοκληρους μήνες πήγαινε τρένο ουσα αήττητη και στους 3 θεσμους που συμμετειχε. Τελικα κατορθωσε να βγαλει την χρονια μονο με την κατάκτηση του κυπελλου μιας και στο πρωτάθλημα, στα play off, η Γανδη μπορεσε και την προσπέρασε κατακτωντας αυτη το πρωταθλημα. 

Στα μεταγραφικά τώρα η Κλαμπ Μπριζ μπορεσε και κρατησε τον βασικο της κορμό μιας και η μοναδικη σημαντικη απώλεια που είχε ήταν η μεταγραφη του διεθνη Αυστραλου τερματοφυλακα της  Mathew Ryan (καλυτερος τερματοφύλακας για την σεζον 2014-'15 της Jupiler Pro League) στην Βαλένθια έναντι του ποσου των 4,9 εκατομυρίων λιρών. Την θεση του κατα πάσα πιθανότητα θα την καλύψει ο 26χρονος Bolat που ήρθε δανεικος από την Πόρτο. Μια ακόμα σημαντικη προσθηκη μπορει να θεωρηθει και ο Diaby της Λιλ ο οποιος και εβγαλε ματια περσυ στο πρωτο μισο του Βελγικου πρωταθλήματος αγωνιζόμενος σαν δανεικος με την φανελα της Μουσκρον Περουβελτς (12 γκολ σε 21 εμφανισεις) αναγκαζοντας την Λιλ να τον καλεσει πίσω για το δευτερο γυρο της Ligue 1. 

Τι παιζουμε; Βλεποντας το ματς του super cup οπου και η Γανδη επικρατησε με 1-0 επί της Μπριζ, το συμπερασμα που βγήκε είναι ότι η ομαδα του Πρεντομ ακομα δεν είναι έτοιμη. Παρόλα αυτα είναι σίγουρα ενα σκαλοπάτι παραπάνω σαν ποιοτητα σε σχεση με τους νεοφώτιστους. Η επιλογη μας για το συγκεκριμενο ματς θα είναι το διπλό σε απόδοση 1,80. 

Συνοπτικά: 
21:30 Σεντ Τρούιντεν - Κλαμπ Μπριζ 2 (1,80)

Καλη επιτυχία και στις δικες σας επιλογές!

Υ.Γ. Καλη στοιχηματικη σεζόν σε όλους. Για μενα η χρονια ξεκινάει από σημερα. Όσοι θελουν να παρακολουθουν τα προγνωστικα μας από το Βελγιο μπορουν να κάνουν like στην σελίδα μας στο facebook!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου