1 επιλογή από την Jupiler pro League (11/09/15)


Καλημερα φιλοι μου. Η αυλαια της 7ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League ανοιγει σήμερα με τον αγωνα αναμεσα στην Μουσκρον Περουβελτς και την Κλαμπ Μπριζ. 


Οι γηπεδουχοι δεν εχουν ξεκινησει καλα μετρωντας μόλις 2 ισοπαλίες και 4 ήττες. Μάλιστα, είναι η μοναδικη ομαδα στο πρωταθλημα η οποια δεν εχει πετυχει ακομα νίκη. Την προηγουμενη αγωνιστική ηττήθηκαν εντος εδρας με 0-1 από  την Κορτράικ.

Στην αντιπερα όχθη, η Κλαμπ Μπριζ προερχεται από την θριαμβευτικη νικη με 7-1 επί της Στανταρ Λιεγης. Οι φιλοξενουμενοι ειχαν την ευκαιρια να ξεκουραστουν λογω του ρεπο για τα παιχνιδια των Εθνικων ομαδων μιας και μεσα στον Αυγουστο ειχαν σερι ματς σε πρωταθλημα αλλα και προκριματικα Champions League. Αυτη την στιγμη βρισκονται στην 3η θεση με μολις 3 βαθμους απόσταση από τις Αντερλεχτ και Οστάνδη που ισοβαθμουν στην 1η. 

Τι παιζουμε εδώ; Εμφανή η διαφορά ποιοτητας ανάμεσα στις 2 ομαδες. Οι γηπεδουχοι θα παλεψουν για να σωθουν σε αντιθεση με τους φιλοξενουμενους που θα παλέψουν για τον τιτλο. Εμεις εδώ θα πάμε με τη νικη της Κλαμπ Μπριζ με χαντικαπ ενα γκολ (να νικησει δηλαδη με 2 γκολ και πανω) που το βρισκουμε σε αποδοση 2.50. Οι πιο συντηρητικοι θα μπορουν να παρουν την απλη νικη των φιλοξενουμενων στο χαμηλο 1.55

Συνοπτικα:
21:30 Μουσκρον Περουβελτς - Κλαμπ Μπριζ (-1) 2 (2.50) FT 2-1

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου