Για το διπλό η Κλαμπ Μπριζ


Kαλημερα φιλοι μου. 3 ματς εχει το σημερινο προγραμμα της Jupiler Pro League αλλα εμεις θα ασχοληθουμε μονο με 1. Αυτο αναμεσα στην Λοκερεν και την Κλαμπ Μπριζ

15:30 Λοκερεν - Κλαμπ Μπριζ

 Η Λοκερεν μεσοβδομαδα επικρατησε με 6-2 επι της Ακρενοιζ και προκριθηκε στους 16 του βελγικου κυπελλου. Την περασμενη αγωνιστικη εχασε με 1-2 εντος εδρας από την Μουσκρον Περουβελτς και με αυτη την ηττα της βρεθηκε στην 12 θεση με μολις 8 βαθμους μετα από 8 αγωνιστικες (2 νικες - 2 ισοπαλίες και 4 ηττες). Σε περιπτωση ηττας σήμερα ο προπονητης Πέιτερς μαλλον αποχαιρεταει μιας και το κλιμα είναι ηδη βαρυ γι'αυτον. 

Η Κλαμπ Μπριζ περασε και αυτη ευκολα στους 16 του κυπελλου μετα την επικρατηση της με 0-4 επί της Πατρο Μαασμαχελ. Την περασμενη αγωνιστικη μετα από πολύ καλη εμφανιση επικρατησε με 5-1 εντος εδρας επι της Βαασλαντ Μπεβερεν και αναρριχηθηκε στην 7η θεση. Με νικη της σημερα μπορει να πιασει μεχρι και την 4η θεση (με συνδιασμο αποτελεσματων) και να βρεθει σε απόσταση 4 βαθμων από την πρωτοπορο Οστανδη που ήρθε ισοπαλη χτες 2-2 εκτος εδρας με την Μουσκρον Περουβελτς. Την Πεμπτη αγωνιζεται εντος εδρας με την Μιντλαντ για τον θεσμο του Europa League.

Τι παιζουμε εδω; Δυσκολο ματς αλλα λίγο η παραδοση (4 σερι διπλα μεσα στην Λοκερεν για την Κλαμπ Μπριζ) λίγο το οτι πετυχαινουμε μια ομαδα σε ντεφορμαρισμα και την αλλη στην ανοδο της, μας οδηγουν στο να επιλεξουμε το διπλό σε απόδοση 2.08.

Συνοπτικα:
15:30 Λοκερεν - Κλαμπ Μπριζ 2 (2.08) 

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου