2 επιλογές από την Jupiler Pro League (20/09/15)


Kαλημερα φιλοι μου! Η αυλαια της 8ης αγωνιστικης της Jupiler Pro League πεφτει σημερα με 3 αναμετρήσεις. Πάμε στα γρήγορα να δουμε τις επιλογές μας.



15:30 Γανδη - Στανταρ Λιεγης
Η πρωταθλήτρια Γανδη ακομα δεν εχει βρει τον περσινο καλο της εαυτό με αποτέλεσμα μετα το περας 7 αγωνιστικών και με ρεκορ 2 νικών και 5 ισοπαλιών να βρισκεται στην 7η θεση με 11 βαθμους και με διαφορά 8 βαθμων από την πρώτη Οστάνδη. Μεσοβδομαδα αγωνιστηκε για τον θεσμο του Champions League οπου και ηρθε ισοπαλη 1-1 εντός εδρας με την Λυών. Το χαρακτηριστικό αυτων των 8 ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμης (7 για πρωταθλημα και 1 για το Champions League), είναι ότι εχει σκοράρει σε 7 απο το 8 ματς, ενω 5/8 ματς εληξαν με γκολ και απο τις 2 ομαδες. 

Ο νεος προπονητης Φερερα δεν προλαβε να διορθωσει τα κακως κειμενα στην ομαδα της Λιεγης (υπεγραψε την Πεμπτη αλλωστε) και ετσι εχασε εντος εδρας την προηγουμενη αγωνιστικη με 0-1 από την Λοκερεν. Με αυτη την ηττα της η Στανταρ Λιεγης επεσε στην 14η θεση και βρισκεται μολις 1 βαθμό πανω από την τελευταια Βεστερλο. 5/7 αναμετρησεις της στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης εχουν λήξει με σκορ και από τις 2 ομαδες. 

Τι παιζουμε εδώ; Επιτακτική ανάγκη για βαθμους για τους γηπεδουχους, οι οποιοι δεν θελουν να χασουν την επαφή με την κορυφή από τοσο νωρίς. Επιτακτική αναγκη για βαθμους και αντιστροφή του κλίματος όμως και για την Στανταρ Λιεγης. 10/15 τελευταια ματς και των 2 ομαδων εχουν λήξει με αμφίσκορο, αυτο θα πονταρουμε και εμεις, γεγονος που το βρισκουμε σε απόδοση 1.75 .

19:00 Σαρλερουά - Αντερλεχτ
Οι γηπεδουχοι δεν εχουν ξεκινησει καθολου καλα το πρωταθλημα. Με μολις 1 νικη - 4 ισοπαλίες και 2 ήττες βρισκονται στην προτελευταια θεση του πρωταθλήματος, μολις 1 βαθμο πανω από την τελευταια Βεστερλο. Την περασμενη αγωνιστική ήρθαν 1-1 εκτος εδρας με την Σιντ Τρούιντεν εκμεταλλευομενοι το μουδιασμα που υπήρχε στην ομαδα της Σιντ Τρουιντεν μετα την φυγή του προπονητή της για την ομαδα της Στανταρ Λιεγης. Μεχρι στιγμής εχουν σκοράρει σε 3 από τους 7 αγωνες που εχουν δώσει για το πρωτάθλημα και με τα 5 μολις τερματα ενεργητικο εχουν την χειροτερη επίθεση μαζί με την Κορτράικ. 

Στην αντιπερα όχθη η Αντερλεχτ προερχεται από το εντος εδρας 1-1 με την Μονακο που δωσανε την Πεμπτη για τον θεσμο του Europa League, ματς στο οποιο προηγουνταν μεχρι και το 85'. Την περαμενη αγωνιστική εμεινε στο στείρο 0-0 εντος εδρας με την Γκενκ και ετσι εδωσε την ευκαρια στην Οστάνδη να μεγαλώσει την διαφορά στους 5 βαθμούς (εχει ομως 1 ματς παραπάνω). Για τον θεσμο του πρωταθλήματος η Αντερλεχτ δεν εχει δεχτει γκολ σε 4 απο τα 7 ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμής. 

Τι παιζουμε εδώ; Κουρασμενη από την υπερπροσπαθεια της Πεμπτης στο ματς με την Μονακό θα είναι η Αντερλεχτ. Απεναντι της θα εχει μια ομαδα που εμφανιζει φετος τουλάχιστον μεγάλη δυσκολία στο γκολ. Πιστευω θα δουμε ματς με λίγες φασεις μπροστα στις 2 εστίες. Η επιλογη μας για το συγκεκριμενο ματς θα είναι το No goal σε απόδοση 2.00

Συνοπτικά:
15:30 Γανδη - Στανταρ Λιεγης Goal/Goal (1.75)
19:00 Σαρλερουά - Αντερλεχτ No Goal (2.00)

Καλη επιτυχία και στις δικες σας επιλογές!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου