2 επιλογές από την Jupiler Pro League (5/12/15)


Kαλημερα φιλες και φιλοι. Μετα από μια μακρά απουσία λόγω επαγγελματικών υποχρεωσεων, επιστρεφω δριμυτερος με τα προγνωστικά από το αγαπημενο μας Βελγιο. Η αλήθεια είναι ότι από την αρχή της φετινης σεζόν τα αποτελέσματα που ειχαμε δεν ηταν ανταξια της περσινης σεζόν. Λίγο η τυχη, λίγο ο λειψος χρόνος φετος, μας οδηγησαν στο να μην εχουμε τις καλυτερες επιλογές. Πάντως η αποχη των λίγων εβδομαδων, μου καθαρισαν το μυαλό, γεμισαν τις μπαταρίες μου και πλεον σκεφτηκα να κραταμε και ταμειο με τα προγνωστικά μας, ετσι ώστε στο τελος της σεζόν να δουμε τι ψαρια πιασαμε. Ετσι αρχης γενομενης από σημερα θα εχουμε πλεον και ταμειο, ξεκινώντας από τις 0 μοναδες. Για να δουμε τον Μάιο θα είμαστε καλα; (οπως ειχε πει και ο μεγαλος Αγγελος Αναστασιαδης).

Πάμε λοιπον στα σημερινά. 4 αναμετρησεις εχει το μενου της 18ης αγωνιστικης. Για παμε να δουμε τις επιλογές μας.


19:00 Οστανδη - Σιντ Τρουιντεν
Η Οστανδη συνεχίζει την καταπληκτικη της πορεια στο πρωτάθλημα. Την 12η αγωνιστικη που εγραψα για τελευταια φορά την ειχα αφησει στην 1η θεση και όλοι λεγαν ότι καποια στιγμη θα ξεφουσκωσει. 6 αγωνιστικες αργοτερα την βρισκω στην 3η θεση ναι μεν αλλα με ενδεχομενη νικη σημερα να ξαναπιανει την πρωτη θεση και να ισοβαθμει με την πρωτοπορο Γανδη (που εχει ενα ματς παραπανω). Την περασμενη αγωνιστικη περασε νικηφορα με 0-1 μεσα από την εδρα της Βεστερλο.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο, 3 σερι ηττες μετραει η ομαδα της Σιντ Τρουιντεν. 2 για το πρωταθλημα (0-1 από την Μουσρον Περουβελτς εντος εδρας την προηγουμενη αγωνιστικη και 2-1 εκτος εδρας απο την Μπεβερεν την προπροηγουμενη)  και μια στο κυπελλο μεσοβδομαδα από την Στανταρ Λιεγη με 2-0 μεσα στην Λιεγη. Παρόλα αυτα βρισκεται ακομα στην μεση της βαθμολογίας και αυτο χαρης στο καταπληκτικο ξεκινημα που ειχε πραγματοποιησει. 

Τι παιζουμε εδω; Εδω θα πάω με τον ασσο των γηπεδουχων. Οι φιλοξενουμενοι ειχαν μεσοβδομαδο ματς κατι που σημαινει ότι η ομαδα θα είναι καταπονημενη, σε αντιθεση με την Οστανδη που λόγω αποκλεισμου νωριτερα από το κυπελλο θα είναι ξεκουραστη. Αν σε αυτο, προσθεσουμε και το γεγονος ότι η Οστανδη θελει να ξαναπιασει την πρωτη θεση (υπαρχει δηλαδη κινητρο) συν ότι παιζει στην εδρα της, νομιζω ότι ευκολα ή δυσκολα οι γηπεδουχοι θα μας δωσουν αυτον τον ασσο, που πληρωνει 1.60.

21:00 Λεουβεν - Βεστερλο
7 σει ήττες μετραει η Λεουβεν η οποια πλεον βρισκεται στην τελευταια θεση του πρωταθλήματος, ισοβαθμη με την σημερινη της αντιπαλο με 12 βαθμους. Την περασμενη αγωνιστικη ητηθηκε με 3-2 εκτος εδρας από την Αντερλεχτ ενω μεσοβδομαδα για τον θεσμο του κυπελλου ηττηθηκε με 1-0 εκτος εδρας από την Μουσκρον Περουβελτς.

Στην αντιπερα οχθη, ακριβως τα ίδια με πανω και την Βεστερλο. Στο πρωταθλημα μετραει 6 σερι ματς μακρια από τη νικη (4 ήττες και 2 ισοπαλίες) ενω μεσοβδομαδα για τον θεσμο του κυπελλου περασε το εμποδιο της Αντβερπ στα πεναλτι, προχωρώντας ετσι στην επομενη φαση. 

Τι παιζουμε εδω; Το ματς είναι ο ορισμος του τυφλου εναντιον του μονοφθαλμου. Γι'αυτο και δεν θα κανουμε παιχνιδι με σημειο αλλα με τα γκολ. 3 σερι Over 2,5 goals για τους γηπεδουχους στο πρωταθλημα, 2/3 Over 2,5 για τους φιλοξενουμενους στα 3 τελευταια ματς, οι οποιοι ομως μετρανε συνολικα 12/17. Η επιλογη μας εδώ θα είναι το Over 2,5 το οποιο το βρισκουμε σε απόδοση 1,73.

Συνοπτικά:
5/12/15 19:00 Οστανδη - Σιντ Τρουιντεν 1@1.60 (4/10) FT 1-2 -4
5/12/15 21:00 Λεουβεν - Βεστερλο Over2,5 goals@1.73 (3/10) FT 5-1 +2,2

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογές.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου