3 επιλογές από την Jupiler Pro League (29/08/15)


Καλημερα φίλες και φίλοι. 4 αγωνες για την 6η αγωνιστικη του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγονται σήμερα. Πάμε στα γρήγορα να δουμε τις επιλογές μας.


19:00 Λέουβεν - Σιντ Τρούιντεν
Ντερμπυ νεοφωτιστων οι οποιες όμως μεχρι στιγμης εχουν εκ διαμετρου αντιθετες πορειες. Η μεν γηπεδουχος Λέουβεν βρισκεται στον πατο της κατηγοριας, η δε Σιντ Τρούιντεν στην κορυφη. Μία μολις νίκη και τεσσερις ήττες μετραει η γηπεδουχος Λέουβεν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην προτελευταια θεση του πρωταθλήματος με μολις 1 βαθμο παραπάνω από την τελευταια Μουσκρον Περουβελτς. Σε 5 ματς εχει 6 γκολ ενεργητικο και 10 γκολ παθητικο.

Σε μια απο τις ευχαριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος πάει να εξελιχθει η Σιντ Τρούιντεν. Με 3 νικες - 1 ισοπαλία και μολις μια ήττα, βρισκεται στην 2η θεση του πρωταθλήματος, συγκατοικη με την ακριβοθωρητη Αντερλεχτ. Η μοναδικη ήττα που εχει μεχρι στιγμης είναι από την πρωταθλήτρια Γάνδη εκτος εδρας με 1-0 ενω εχει νικήσει τοσο την Κλαμπ Μπριζ όσο και την Γκενκ, ομαδες με σαφως ανωτερο ροστερ αλλα και ιστορία.

Τι παιζουμε εδω; Η Λεουβεν εχει αμεση αναγκη βαθμων για να μην βρεθει να κυνηγαει από τοσο νωρις τις αλλες ομαδες που θα διεκδικησουν την παραμονη.Το μομεντουμ όμως είναι με την Σιντ Τρούιντεν. Το διπλό πληρωνει στις στοιχηματικες από 3,30 και πάνω για τους τολμηρους. Εγω προσωπικά θα την παιξω στο διπλό Draw No Bet που το βρισκουμε σε απόδοση 2,35.

21:00 Οστανδη - Ζουλτε Βαρεγκεμ
Ποιος θα το φανταζόνταν ότι 5 αγωνιστικες μετα το ξεκινημα του πρωταθλήματος η Οστανδη θα βρισκονταν μονη πρωτη και με διαφορά μαλιστα 3 βαθμων από την δευτερη ομαδα. 4 νικες και μολις μια ισοπαλία μεχρι στιγμης για τους γηπεδουχους οι οποιοι μαλιστα εχουν νικήσει κιολας την Αντερλεχτ με 3-1 ενω την περασμενη αγωνιστικη περασαν νικηφορα από το Σλεσίν νικώντας με 1-2 την Στανταρ Λιεγης αν και βρεθηκαν από το δευτερο λεπτό πίσω στο σκορ.

Στην αντιπερα όχθη η Ζουλτε Βαρεγκεμ με 2 νικες - 1 ισοπαλία και 2 ήττες βρίσκεται στην 6η θεση του πρωταθλήματος. Την περασμενη αγωνιστική έκαναν την εκπληξη και νικησαν εντος εδρας την Κλαμπ Μπριζ (η οποια είχε το μυαλο της στον επαναληπτικο του Μαντσεστερ) με 2-0.

Τι παιζουμε εδώ; Ο άσσος προσφερεται σε απόδοση 1,90 αλλα για εναν περιεργο λόγο δεν μου καθεται καλά. Φοβαμαι ξεφουσκωμα της Οστάνδης γι'αυτο και θα προτιμησω να παω με το Over 2,5 goals που φαινεται πιο επισφαλή. Μεχρι στιγμης η Οστανδη μετραει 4 over σε 5 ματς ενω χαρακτηριστικο είναι ότι εχει δεχτει γκολ και στις 5 αναμετρησεις.

21:00 Γανδη - Μαλίν
Δεν φαινεται να εχει ξεκινησει καλα η πρωταθλήτρια Γανδη οσο τωρα στο πρωταθλημα. Παρόλα αυτα είναι η μια από τις 2 μοναδικες αηττητες ομαδες μαζί με την Οστανδη της Pro League μετρωντα 2 νικες και 3 ισοπαλίες. Την περασμενη αγωνιστικη αγωνιστικη ήρθε ισοπαλη με 0-0 στην εδρα της Κορτράικ.

Από την αλλη πλευρα η Μαλίν με 2 νικες και 3 ήττες βρισκεται στην 10η θεση του πρωταθλήματος. Την περασμενη αγωνιστικη πήρε σημαντικη βαθμολογικη ανασα νικωντας εντος εδρας την Λεουβεν με 2-1. Περιμενουμε την Μαλίν να παλέψει για την σωτηρία και να την πετυχαινει μιας και υπάρχουν ομαδες με χειροτερο ρόστερ στην κατηγορία.

Τι παιζουμε εδώ; Η απόδοση του άσσου είναι χαμηλή αλλα μιλάμε για την πρωταθλήτρια ομαδα από την μια πλευρα και μάλιστα στην εδρα της και μία από τις ομαδες που θα παλεψουν για την σωτηρία από την αλλη. Ευκολα ή δυσκολα πιστευω η Γανδη θα μπορεσει να βγαλει τον άσσο γι'αυτο και θα είναι στις επιλογες μας.

Συνοπτικα:
19:00 Λεουβεν - Σιντ Τρούιντεν 2 Draw No Bet (2.35) FT 1-0
21:00 Οστάνδη - Ζουλτε Βαρεγκεμ Over 2,5 goals (1.70) FT 0-2
21:00 Γανδη - Μαλίν 1 (1.50) FT 2-2

Καλή επιτυχία και στις δικες σας επιλογές!

Υ.Γ. Από το  LBS TV μπορειτε να βλεπετε φασεις και γκολ από ολες τις αναμετρησεις του Βελγικου Πρωταθλήματος. Ακομα μια υπηρεσια για τους φιλους του Blog μας
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου