Η δυναμη της έδρας!


Καλησπερα φίλες και φίλοι. Το κυριως μενου της πρωτης αγωνιστικης των Play Off του Βελγικου Πρωταθλήματος διεξαγεται σήμερα. Χτες ειχαμε στο ανοιγμα της αυλαιας το ματς Κλαμπ Μπριζ - Λοκερεν όπου οι γηπεδουχοι επικρατησαν με 5-1 σε ένα μοιρασμενο παιχνιδι με το σκορ να  αδικει τους φιλοξενουμενους. Πάμε να δουμε όμως τις σημερινες επιλογες μας.



Για τα Play Off I εχουμε μόλις 1 ματς να διεξάγεται σήμερα. Αυτο αναμεσα στην Γκενκ και την Ζουλτε Βαρεγκεμ. Οι 2 αυτες ομαδες θα είναι που θα παλέψουν για το 5ο ευρωπαϊκο εισητηριο, μιας και Μπριζ, Στανταρ Λιέγης και Άντερλεχτ λόγω ποιότητας, μαζί με την κυπελλουχο Λόκερεν είναι σχεδόν σίγουρες για τα 4 πρωτα. Καλυτερη κατα την διαρκεια της κανονικης περιόδου ήταν η Ζουλτε Βαρεγκεμ η οποια καταφερε και συγκεντρωσε 54 βαθμους έναντι 46 της Γκενκ. Κατι που σημαινει ότι η Γκενκ μπαινει στο κυνηγι της 4ης θεσης με ενα χαντικαπ 4 βαθμων. Αν θελει να παλέψει την εξοδο στο Europa League αυτο το ματς θα πρεπει οπωδήποτε να το κερδίσει γι'αυτο και η επιλογη στο συγκεκριμενο ματς θα είναι ο άσσος.

Για τα Play Off II, oπου οι ομαδες δεν κρατανε βαθμους απο την κανονικη διαρκεια αλλα ξεκινανε με 0, αναμετρουνται σήμερα στις 9 το βραδυ η Γανδη με την Οστάνδη. Η Γανδη δεν προλαβε στο τσακ την είσοδο της στα Play Off I, αλλα θα έχει μια δευτερη ευκαιρια χαρη στο τροπο διεξαγωγης των βελγικων Play Off. Επομενως αν θελει να βγει ευρωπη θα πρεπει να τερματισει 1η στον ομιλό της, να ξεπερασει και το εμποδιο του 1ου του αλλου ομιλου και κατόπιν σε διπλά παιχνιδια να νικήσει και τον 4ο απο τα Play Off I. Στα του ματς τωρα, είναι σαφώς ανώτερη σαν ομαδα απο την Οστάνδη η οποια θα δει την σειρα αυτων των αγώνων σαν μια ευκαιρια μίνι προετοιμασίας εν'οψει της επόμενης σεζόν. Η επιλογη μας και εδω λοιπόν είναι ο άσσος.

Η επόμενη επιλογή μας έρχεται απο το ματς αναμεσα στην Κορτράικ και την Σερκλ Μπριζ. Οι γηπεδουχοι είχαν έναν καταπληκτικο πρώτο γύρο δεν είχαν όμως την αναλογη συνέχεια στο δευτερο μισο του πρωταθλήματος. Η Σερκλ Μπριζ από την άλλη είχε σαν στόχο την σωτηρία και τα κατάφερε και δεν βλέπουμε να έχει κάποιο κίνητρο στην συγκεκριμενη σειρά αγώνων. Ανωτερη η Κορτράικ. Ασσος και εδώ.

Οι σημερινες μας επιλογες:
21:00 Γκενκ - Ζουλτε Βαρεγκεν 1 (2.05)  0-3 FT
21:00 Γανδη - Οστάνδη 1 (1.50)  0-1 FT
21:00 Κορτράικ - Σερκλ Μπριζ 1 (1.615)  4-0 FT

Καλη επιτυχια στις δικες σας επιλόγες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου