1 επιλογη από τα Βελγικα Play off (27/04/14)


Καλημερα φίλες και φίλοι. Ταμειο για το blog μας χτες με 4/4 στις επιλογες μας και συνολική απόδοση για όσους επελεξαν να παιξουν την 4αδα πάνω απο 10 μοναδες. Σήμερα στο Βελγιο παίζεται μολις 1 ματς αλλα τι ματς!!! Αντερλεχτ - Στανταρ Λιεγης. Οι περσινοι πρωταθλητες με την ομαδα που τερματισε πρωτη στην κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος.

Αυτη την στιγμη η Μπριζ εχει 42 βαθμους (με ενα ματς περισσότερο), ακολουθει η Στανταρ με 40, η Ζουλτε Βαρεγκεμ με 38 (και ενα ματς περισσοτερο και αυτη) και η Αντερλεχτ στην 4η θεση με 36 βαθμους.

Η Αντερλεχτ ηττηθηκε την προηγουμενη αγωνιστικη εκτος εδρας απο την Γκενκ σ'ενα ματς οπου έχασε και πεναλτι στο 64' με τον Μιτροβιτς αλλα επαιζε και με παιχτη παραπανω απο το 70'. Εχασε πολλες ευκαιριες και ήταν πραγματικα ατυχη μιας και δεχτηκε το γκολ σε μια αντεπίθεση των γηπεδουχων στο 89'.

Απο την αλλη πλευρα η Στανταρ Λιεγης μπόρεσε και πήρε to 0-0 μεσα στην εδρα της Κλαμπ Μπριζ και εχοντας την ρεβανς του ματς μεσα στην Λιεγη στον δευτερο γύρο πήρε σαφες προβαδισμα εναντι των γηπεδουχων στην υπόθεση ου τιτλου.

Και οι 2 ομαδες δεν είναι σε καλή κατασταση. 2 νικες - 1 ισοπαλία και 2 ηττες για τους γηπεδουχους, 1 νικη - 3 ισοπαλίες και 1 ήττα για τους φιλοξενουμενους.  Τι παιζουμε τώρα; H Aντερλεχτ ήταν πραγαματικα πολύ ατυχη στο ματς με την Γκενκ, αξιζε σίγουρα τη νική και αν'αυτου εφυγε με 0 βαθμους. Είναι η τελευταια τους ελπίδα να ξαναμπουν στο παιχνιδι του τιτλου καθως σε περιπτωση μη νικης η πρωτη θεση απομακρύνεται επικίνδυνα. Η επιλογή μας επομενως θα είναι νικη της Αντερλεχτ.


  • 18:00 Αντερλεχτ - Στανταρ Λιεγης 1 (2,00)  2-1 FT


Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου