Ενδιαφερον του "Τσολο" για τον Βελγο επιθετικο της Τσέλσι



Μπορει το Σαββατο το βραδυ να κατεκτησε τον τιτλο του πρωταθλητη Ισπανιας αλλα από σήμερα το πρωϊ ξεκινησε ήδη να ετοιμαζει τα πλανα του για την επομενη σεζόν. Μια από τις πρωτες κινήσεις του θα είναι να κινηθει για την αποκτηση του επιθετικού της Τσελσι Ρομελου Λουκακου.

Το αφεντικο της Ατλετικο Μαδρίτης οδήγησε την ομαδα του στην κατακτηση του πρωτου πρωταθλήματος μετα το 1996, το Σαββατο το απόγευμα μετα την ισοπαλία που απέσπασε μεσα στο Καμπ Νου. 
.
Η συμπεριφορα του καθως και η επιθυμια του η αγαπημενη του Ατλέτικο να φτασει σε εναν τιτλο, ήταν αυτο που εκθειαστηκε απο τα μεσα μαζικης ενημερωσης, του φιλαθλους καθως και απο τους ιδιους του παιχτες του.

Και ο Σιμεονε θελει να χτίσει πάνω σε αυτη την επιτυχία, κανοντας μια κίνηση για την αποκτηση του Βελγου επιθετικου Ρομελου Λουκακου. 

Ήταν γνωστό ότι η Ατλετικο Μαδρίτης ήθελε τον Λουκακου σαν ενα από τα ανταλλάγματα για την μεταγραφή του Ντιεγκο Κόστα στο Στανφορντ Μπριτζ, αλλα η πιθανολουγούμενη επεκταση του δανεισμου του Τιμποτ Κουρτουα, φαινεται να προτιμαται από την πλευρα της ομαδας της Μαδρίτης. 
Πάντως αυτο δεν σταματα τον Σιμεονε από το να κανει μια ξεχωριστή κίνηση για τον Λουκάκου, τον οποιο και θεωρει παιχτη παρόμοιας κλάσης με αυτη του Ντιεγκο Κοστα.


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου