Καλυτερο των προσδοκιων μέχρι στιγμής...


Ματσάρες βλέπουμε μεχρι στιγμής στο μουντιαλ της Βραζιλίας. Η χαρα του ποδοσφαιροφιλου. Ευτυχώς ξεφευγουμε εστω και λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας χαζευοντας το χαζοκουτι και το τι συμβαινει στην αλλη ακρη του κοσμου. 


Από που να πρωτοξεκινήσεις; Από το Ισπανια - Ολλανδια και την πενταρα των ιπταμενων Ολλανδών; Από το χαζεμα που έκανε η Κοστα Ρικα στην Ουρουγουάη των φημισμενων παιχταραδων ή στην ματσάρα που κανεις δεν περιμενε αναμεσα στην Ελβετία και το Εκουαδόρ και το χιτσκοκικο φινάλε;Ακόμα και τα ματς με αδιαφιλονικητο φαβορί όπως το Βραζιλία - Κροατια (τι σφαγή ήταν αυτή θεε μου; ), Αργεντινη-Βοσνια και Γαλλία-Ονδουρα (Τρελό ξύλο από τα ηρακλάκια της Ονδουρας) είχαν τρελό ενδιαφέρον και κρατουσαν αμειωτο το ενδιαφερον! 

Αμ το αλλο;10/11 ματς εχουν ερθει over 2,5 γκολ μεχρι στιγμής ενώ ακόμα δεν εχουμε ουτε μία ισοπαλία!!! Κάτι που με ψήνει τρελά για να εφαρμόσω το σύστημα με τα Χ και να αρχίσω να κυνηγάω τα Χ στα επόμενα ματς. Αλλά με χαλαρό ποντάρισμα όπως ειχα πει και στο αρθρο-πρόλογο του μουντιάλ έτσι ώστε να χαιρόμαστε τα ματς όσο το δυνατόν περισσότερο. 

Καλή συνεχεια επομένως σε όλους μας και ας ελπίσουμε σε ανάλογη συνέχεια!!!

Υ.Γ.1 Μόνο μία μέρα εμεινε για να δουμε την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τι ψάρια μπορεί να πιασει σ'αυτο το μουντιαλ αν και πιστευω ότι το επομενο Παγκοσμιο Κυπελλο θα είναι εκεινο στο οποιο θα βρίσκετο στο τοπ των δυνατοτήτων της μιας και ο μέσος όρος αυτης της ομαδας είναι μολις στα 25 χρόνια!
Υ.Γ.2 Επικο το "Ηρα μαστουρα μαζί και στην Ονδουρα" των φιλαθλων του Ηρακλή με αφορμή την φανελα της Ονδουρας με το τεραστιο Η...

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου