2 επιλογες απο την Jupiler Pro League (21/09/14)


Kαλημερα φίλες και φίλοι. Το δευτερο μερος της 8η αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγεται σήμερα με 3 ματς. Για πάμε στα γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας.


(15:30) Βαασλαντ Μπεβερν - Στανταρ Λιεγης
Η Μπέβερεν μεχρι και την 5η αγωνιστικη μετρουσε 5 ματς χωρις νικη, τις 2 τελευταιες ομως αγωνιστικες με ισαριθμες νικες (2-0 εντος με την Λιρς και 1-4 εκτος με την Ζουλτε Βαρεγκεμ), καταφερε να αναρριχηθει στον βαθμολογικο πίνακα και να ξεφυγει απο τις τελευταιες θεσεις. Από την αντιπερα όχθη, η Στανταρ Λιεγης ναι μεν νικησε μεσοβδομαδα για τον θεσμο του Europa League την Ριεκα μεσα στην Λιεγη με 2-0 αλλα στο πρωτάθλημα συνεχιζει την κακιστη πορεια της, μιας και την περασμενη αγωνιστικη ηττηθηκε απο την Οστανδη εντος εδρας με 3-5!!! Αυτη την στιγμή οι φιλοξενουμενοι βρίσκονται στην 13η θεση του Βελγικου Πρωταθλήματος κατι που δεν αντικατοπτριζει την ποιοτητα τους σαν ομαδα. Μπορει να αποδυναμωθηκαν πολύ το καλοκαιρι που μας πέρασε αλλα η φυσική του θέση δεν είναι να βρισκονται στα τελευταια στρωματα του βαθμολογικου πινακα αλλα να παλευουν για ένα ευρωπαϊκο εισητηριο. Εμεις θα παραβλεψουμε την κακη φορμα και θα πάμε με το διπλό της Στανταρ ελπίζοντας ότι από σήμερα θα ξεκινήσει την ανακαμψη της. Διπλό που το βρισκουμε σε απόδοση 1,87.

(19:00) Κλαμπ Μπριζ - Κορτράικ
Η Κλαμπ Μπιζ πέρασε το σκοπελο των 3 συνεχομενων ντερμπι με Αντερλεχτ (εντος), Γκενκ (εκτος) και Τορινο (εντος - για το Europa League) χωρις ήττα αλλα και χωρις νικη. Η ομαδα του Pred'Homme εχει μεινει πίσω στο πρωταθλημα μιας και με τις 2 νικες , τις 4 ισοπαλίες και την 1 ήττα βρισκεται 8 ολοκληρους βαθμους πίσω από την πρωτοπόρο Αντερλεχτ (που εχει ομως 1 ματς παραπάνω) και θελει να μειωσει την διαφορά. Από την αλλη πλευρά η Κορτράικ μετα το περας 7 αγωνιστικών μετραει μολις 2 νικες, αμφοτερες εκτος εδρας οπου εμφανιζεται πολύ καλα στημενη στο αμυντικο κομματι και χτυπάει στις αντεπιθεσεις. Η Κλαμπ Μπριζ θα είναι κουρασμενη και από το μεσοβδομαδο ματς που εδωσε με την Τορινο κατι που ενισχυει και την πεποίθησή μας ότι το ματς θα πάει στα λίγα γκολ. 9/14 ματς και των 2 ομαδων έληξαν στο ημιχρονο με under 1,5 γκολ κατι που θα αποτελέσει και την επιλογη μας για το συγκεκριμενο ματς. Under 1,5 γκολ στο 1ο ημιχρονο επομενως για μας λοιπον, γεγονος που το βρισκουμε σε απόδοση 1,53.


Καλη επιτυχία και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου