2 επιλογες απο την Jupiler Pro League (5/10/14)


Καλημερα φίλες και φίλοι. Η Κορτράικ εκανε την εκπληξη χτες και κερδισε μεσα στην Σαρλερουα κρατώντας μας μακρια από το ταμειο χτες αλλα το προσπερναμε και πάμε γρήγορα στα φρεσκα κουλουρια. 3 ματς διεξαγονται σήμερα, εμεις ομως θα ασχοληθουμε μονο με τα 2 προσπερνώντας το Λοκερεν - Οστανδη, το οποιο θεωρω ότι είναι καθαρη τριπλή (ανωτερη σαν ομαδα η Λοκερεν αλλα κουρασμενη λόγω Europa League,με την Οστανδη από την αλλη να μετραει ήδη 3 διπλά στο πρωταθλημα). Ας δουμε λοιπον τις επιλογες μας:


(15:30) Κλαμπ Μπριζ - Στανταρ Λιεγης
Ενδιαφεροντα στατιστικα: 16 γκολ εχει σκοραρει η Κλαμπ Μπριζ στους 4 τελευταιους της αγωνες, ενω η Στανταρ Λιεγης σε 9 αναμετρησεις για το πρωταθλημα εχει ηδη δεχτει 18 γκολ.


Κουρασμενες και οι 2 ομαδες απο τις συνεχεις αναμετρησεις μιας και θα είναι το 7ο ματς που θα δωσουν τις τελευταιες 21 μερες (αγωνιστηκαν μεσοβδομαδα 2 φορες για το Europa League και μια για το κυπελλο Βελγιου). Με σαφως πληρεστερο ροστερ οι γηπεδουχοι αλλα και με με την δυναμη της εδρας στο πλευρο τους. Αν στα 2 παραπάνω συνυπολογίσουμε και την φόρμα τότε γερνουμε σαφεστατα προς τον άσσο της Κλαμπ Μπριζ, γεγονος που ενω ξεκινησε σε αποδοσεις κοντα στο 1,90 εχει κατρακυλίσει στο 1,75. Ακομα και ετσι όμως, φανταζει στα ματια μου πολύ δυνατος μιας και η Μπριζ δεν θελει να χασει από τοσο νωρις στο πρωταθλημα την επαφη της με την κορυφή. Ασσος λοιπόν εδώ.



(19:00) Αντερλεχτ - Γκενκ

Ενδιαφεροντα στατιστικα: 5 νικες στα 6 τελευταια Αντερλεχτ - Γκενκ με το επιμερους σκορ να είναι στο 9-2

Μπορει να ηττηθηκε μεσοβδομαδα απο την Ντορτμουντ με 0-3 αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος ότι είναι η καλυτερη και πληρεστερη ομαδα αυτη την στιγμη στο Βελγιο. Στο πρωταθλημα μετα το περας 9 αγωνιστικων παραμενει μονη πρωτη και χωρις ήττα (6 νικες - 3 ισοπαλίες) και σε περιπτωση νικης σημερα αποσπάται από τον 2ο κατα 6 βαθμους. Ευκολα ή δυσκολα πιστευουμε ότι η Αντερλεχτ θα μπορεσει να ξεπερασει το εμποδιο της Γκενκ και να κατακτησει τη νικη γι'αυτο και θα πονταρουμε στη νικη της σε απόδοση 1,55.

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες
  
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου