2 επιλογες από την Jupiler Pro League (14/09/14)


Το δευτερο μερος της 7ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγεται σημερα με 3 αναμετρήσεις. Πάμε στα γρήγορα να δουμε τις επιλογες μας.



(15:30) Γκενκ - Κλαμπ Μπριζ
5/6 γκολ-γκολ μετραει η Γκενκ μεχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μοναδικο ματς της στο οποιο δεν σημειωθηκαν γκολ και απο τις 2 αντιπαλους ήταν το 0-0 με την Λοκερεν της 3ης αγωνιστικής. Στην αντιπερα όχθη 10 επισημα ματς εχει δωσει η ομαδα της Κλαμπ Μπριζ μεχρι στιγμής και εχει καταφέρει να σκοράρει και στα 10, ενω για τους αγωνες του Βελγικου πρωταθλήματος μετραει 4/6 γκολ-γκολ. Την στατιστική την εμπιστευομαστε γι'αυτο και θα επιλεξουμε για το συγκεκριμενο ματς το γκολ-γκολ, γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοσεις απο 1,60 και πάνω.

(19:00) Γανδη - Μουσκρον Περουβελτς
Συνεχίζει την καταπληκτικη της πορεια η νεοφώτιστη Μουσκρον γεγονος που την βρίσκει στην 3η θεση της βαθμολογίας και με τυχον νίκη της σήμερα θα ανεβει στην 2η θεση και θα είναι μόλις 1 βαθμο πίσω από την πρωτοπορο Αντερλεχτ (που εχει ενα ματς παραπάνω). Οι φιλοξενουμενοι εχουν σκοραρει και στα επισημα ματς που εχουν δώσει μεχρι στιγμής και η επιθεση τους με τα 14 γκολ σε 6 ματς, είναι η καλυτερη του πρωταθλήματος. Η Γανδη στα 6 ματς πρωταθλήματος που εχει δώσει μεχρι στιγμής εχει δεχτει γκολ στα 4 και κατι μου λεει ότι αυτος ο αριθμος θα ανεβει μετα και το περας της σημερινης αναμετρησης. Η επιλογή μας για το συγκεκριμενο ματς θα είναι να σκοραρει η ομαδα της Μουσκρον Περουβελτς γεγονος που το βρισκουμε σε απόδοση από 1,53 και πάνω.

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επίλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου