2 επιλογες από την Jupiler Pro League (18/01/15)


Kαλημερα φίλες και φιλοι. Λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων χτες δεν ήταν δυνατον να ανεβασουμε τις επιλογες μας απο την Jupiler Pro League. Σημερα όμως ειμαστε εδω, οποτε παμε στα γρηγορα να δουμε τι θα παιξουμε:



15:30 Αντερλεχτ - Λιρς
Η Αντερλεχτ θελει να εκμεταλλευτει την γκελα της Κλαμπ Μπριζ με την Μαλιν στο 1-1 της Παρασκευης και να μειωσει την διαφορα στους 2 βαθμους. Στο σημερινο ματς θα εχει πολλες ελλειψεις μιας και θα τις λειψουν ελεω Coppa Africa οι Ατσεαμπονγκ, Μπεμπά και Κόντε ενω λόγω τιμωριας θα απουσιασει και ο βασικος επιθετικος της Μιτροβιτς. 4 βασικα στελεχη της 11άδας. Την τελευταια αγωνιστικη επικρατησε επί της Βεστερλο εντος εδρας με 4-0.

Στην αντιπερα όχθη σημαδια διαλυσης παρουσιαζει η Λίρς η οποια στα 2 τελευταια της ματς πριν την διακοπη γνωρισε ισαριθμες ήττες με 6-0 (μια εντος εδρας από την Κλαμπ Μπριζ και μια εκτος εδρας από την Σαρλερουα). Αυτη την στιγμη βρισκεται στην τελευταια θεση της βαθμολογιας και σε αποσταση 6 βαθμων από την 14η θεση που οδηγει στην αποφυγη των Play off III (οπου οι 2 τελευταιες ομαδες αγωνιζονται μεταξυ τους για το ποια θα αποφυγει την απευθειας πτωση).

Τι παιζουμε εδώ; Πολλες και βασικες οι ελλειψεις της Αντερλεχτ αλλα εχει τεραστιο βαθος παγκου και είναι τυχερη καθως απεναντι της βρισκει το σακο του μποξ της φετινης jupiler Pro League. H επιλογη μας εδω θα είναι η νικη της Αντερλεχτ με χαντικαπ 1 γκολ (δηλαδη να νικησει με 2 γκολ τουλαχιστον διαφορα) κατι που επιβεβαιωνεται και απο την προιστορία μιας στα τελευταια 5 Αντερλεχτ-Λιρς ολα εληξαν με νικες των γηπεδουχων με πανω απο 2 γκολ διαφορα.


19:00 Βεστερλο - Στανταρ Λιεγης
Την ηττα με 4-0 πριν την διακοπη γνωρισε η Βεστερλο στο εκτος εδρας ματς με την Αντερλεχτ. Εχει ξεχασει το τι θα πει νικη μιας και η τελευταια της νικη είναι στις 25/10/14 όταν και επικρατησε επί της Κορτράικ εντος εδρας με 2-1, 10 αγωνιστικες πριν!!! Γι'αυτο και ειχαμε αλλαγη προπονητη τωρα στην διακοπη με τον Φαν Φελντχοφεν να αναλαμβανει το δυσκολο εργο της απαναφορας της ομαδας της Βεστερλο στις επιτυχίες.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Στανταρ Λιεγης με τη νικη της εντος εδρας επί της Λοκερεν με 2-0 μπορεσε και επιασε την 6η θεση και επομενως και την εισοδο στα play off Ι που ειναι ο μοναδικος στοχος που τις εχει απομεινει πλεον φετος. Στα εκτος εδρας της ματς ειναι η ομαδα που εχει περισυλλεξει τους περισσοτερους βαθμους μιας και στα 11 εκτος εδρας ματς που εχει δωσει μετραει 7 νικες - 1 ισοπαλία και μολις 3 ήττες.

Τι παιζουμε εδώ; Η πρωτη μου σκεψη ήταν να παω με το Under 2,5 goals καθως η Στανταρ στα εκτος εδρας της ματς παιζει αρκετα αμυντικα και χτυπάει στις αντεπιθεσεις. Αλλα θα προτιμησω τελικα το 2πλο με αρκετα ρισκο και χωρις να μου αρεσει η απόδοση που θα την ήθελα λίγο παραπάνω απο το 1,75 που την βρισκω. Αν η Στανταρ παρουσιαζόνταν και στα εντος εδρας της ματς οπως στα εκτος σίγουρα θα ήταν πολυ ψηλότερα απ'ότι είναι τωρα. Διπλό λοιπόν εδω.

Συνοπτικα:
15:30 Αντερλεχτ (-1) - Λιρς 1 (1,61)
19:00 Βεστερλο - Στανταρ Λιεγης 2 (1,75)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου