H Λοκερεν Κυπελλουχος για 2η φορα τα 3 τελευταια χρονια

Η Σπόρτινγκ Λόκερεν κέρδισε το δευτερο της Κύπελλο μεσα σε 3 χρόνια νικώντας με 1-0 την Zουλτε Βαρεγκεμ χαρη σε μια κεφαλια του Αλεξαντερ Σολτζ στο δευτερο ημιχρονο.
Στο βαθρο για να σηκωσει το κυπελλο και ο "δικος" μας Γιωργο Γκαλιτσιος με την ελληνικη σημαια στους ώμους


Η Σπορτινγκ Λόκερεν κερδισε το 2ο Κυπελλο Βελγιο μεσα σε 3 χρόνια επικρατώντας με 1-0 επι της Ζούλτε Βαρεγκεμ στο σταδιο Ρουα Μποντρουιν στις Βρυξέλλες.

Ο αμυντικος Αλεξαντερ Σολτζ με κεφαλια στο 57ο λεπτο εδωσε το Κυπελλο στην Λοκερεν και σιγουρεψε μια θεση στα playoff του Europa League της επομενης χρονιάς. 

Ο σκορερ πανηγυριζει την επιτευξη του τερματος στο 57'

Το προγραμμα του αγώνα με τις
11αδες των 2 ομαδων
Οι 38.056 θεατές δεν προλαβαν να κατσουν μετα τον Βελγικο Εθνικο υμνο και την σεντρα όταν ο Idrissa Sylla της Ζουλτε Βαρεγκεμ σημαδεψε το δοκαρι μετα απο σεντρα του συμπαιχτη του Jens Naessens. Στο 18ο λεπτο το δοκαρι ξαναεσωσε την Λοκερεν οταν ο  Mbaye Leye προλαβε την μπαλα απο τον Γιωργο Γκαλιτσιο και σουταρε προς την εστια των αντιπαλων.


Η ομαδα του Francky Dury συνεχισε να χανει ευκαιριες μεχρι και λίγο πριν συμπληρωθει μια ωρα αγώνα., όταν ο σκόρερ Σολτζ απομακρυνε την μπαλα σε κορνερ σε χαμενη ευκαιρια της Ζουλτε. Η Λόκερεν παραλίγο να κανει το 2-0 σε 2 φασεις μια με μακρυνο σουτ του Γκαλίτσιου και ακομα μια σε καλο σουτ του  Hamdi Harbaoui αλλα ο τερματοφύλακας της Ζουλτε Βαρεγκεμ, Sébastien Bruzzese αντεδρασε καλα και στις 2 περιπτωσεις. Οι ευκαιριες του ματς ολοκληρώθηκαν λίγο πριν την συμπλήρωση του ματς οταν και σουτ του Idrissa Sylla αποκρουστηκε την τελυταια στιγμή και ετσι δεν ήρθε ποτε η ισοφαριση για την Ζουλτε Βαρεγκεμ.


Αποκρουση του αμυντικου της Λοκερεν
 σε σουτ του Gorath Hazard
"Επρεπε να δουλεψουμε πολύ σκληρα για να παρουμε αυτο το κύπελλο", δηλωσε ο προπονητης της Λοκερεν Peter Maes. "Δεν μπηκαμε καλα στο ματς αλλα από ένα σημειο και μετα πήραμε τα ηνια του αγώνα. Το γκολ μας εδωσε τεραστια ώθηση, κανοντας μας να αγωνιζόμαστε με ακομα περισσοτερο ζήλο. Εργαζόμασταν για αυτη την στιγμη 4 ολόκληρα χρόνια. Κρατάμε τα ποδια μου στην γη και δεν παιρνουν τα μυαλα μας αερα, αλλα ειλικρινα αυτη την στιγμη θα την πανηγυρισουμε οσο περισσοτερο γινεται".


Κυπελλουχος Βελγιου για την σεζόν 2013-14 η Σπόρτινγκ Λόκερεν

Μαχες σώμα σωμα για το πολυτιμο τρόπαιο

Ενα κουβαρι οι παιχτες της Λοκερεν μετα το 1-0


Αρθρο: Uefa.com
Φωτογραφιες: διαδικτυο.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου