Η Τσελσι θέλει να "δεσει" τον διεθνη Βέλγο γκολκίπερ στο Στανφορντ Μπριτζ.

Ο σταρ της Τσέλσι εχει 2 χρόνια ακομα συμβόλαιο αλλα οι "Μπλε" θελουν να του το ανανεώσουν και να καταστρωσουν τα πλάνα τους για την επόμενη σεζόν.
Chelsea star has two years remaining on his contract at the Stamford Bridge side, and the Blues are keen to...

Η Τσέλσι θα το συζητουσε να αφήσει το γκολκίπερ Θιμποτ Κουτουα να παει δανεικος για 4η σερι σεζόν την επομενη σεζόν, αλλα μόνο αμα υπογραψει την επεκταση του συμβολαιου στο Σταμφορντ Μπριτζ, συμφωνα με την Daily Star 


O Βέλγος υπέγραψε στους "Μπλε" προερχόμενος απο την Ρασίνγκ Γκενκσυμφωνώντας σε ενα 5ετες συμβόλαιο, και κατευθειαν κατευθύνθηκε προς Ισπανια μερια για να παρει ματς στα ποδια του και εμπειρια απο το πρωταθλημα της La Liga.  
O Kουρτουά είχε ενα ενθαρυντικό ξεκίνημα στο Βιθεντε Καλντερον, κρατώντας 4 φορές ανέπαφη την εστία του στα πρωτα 6 του ματς και πήρε την θέση του βασικού απο το Σέρτζιο Ασενχο ο οποιος ειχε καθιερωθει σαν 1ος τερματοφύλακας μετα την πώληση του Ντε Χεα στην Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στην πρώτη του σεζόν με την Ατλετικο ο Κουρτουα πανηγύρισε ενα Europa League και ενα UEFA Super Cup, ενω στην δευτερη του σεζόν σήκωσε και το Κυπελλο Ισπανιας.
Ο δανεισμος του Κουρτουά από τότε ανανεώθηκε αλλες 2 φορες, με την παρουσα σεζόν να είναι η 3η του στην Ατλέτικο Μαδρίτης και μία 4η σερί χρονια μακρυα από την ομαδα στην οποία πραγματικα ανήκει θα ήταν κατι πρωτοφανες για ένα παιχτη αυτου του επιπέδου.

Ο 21χρονος έκανε την πρώτη του συμμετοχή με την φανελα της εθνικής Βελγιου το Νοέμβριο του '11 και εγινε ο νεαρότερος ποτέ τερματοφύλακας που φόρεσε την φανέλα των "κόκκινων διαβόλων", ενω απο τότε μετραει 14 συμμετοχές, όλες σαν παίχτης της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σε 40 συμμετοχές μεχρι στιγμης φέτος, για την διεκδικητρια του τίτλου, ομαδα του Ντέγκο Σιμεόνε , ο Κουρτουα εχει ήδη 19 ματς χωρίς να δεχτει γκολ και είναι εννοείται τόσο σημαντικος  στην επιτυχημενη πορεια της ομαδας όσο και οι επιθετικογενεις παιχτες Κόκε, Αρντα Τουραν, Νταβιντ Βίγια και Ντιέγκο Κοστα.
Το δίλημμα της Τσέλσι είναι για το αν θα πρεπει ο Πήτερ Τσεχ να κάτσει απο τωρα στον πάγκο, μιας και ο Κουρτουα εχει δηλώσει ότι δεν θα σκεφτεί επιστροφή του στην ομάδα αμα είναι να κάθεται στον πάγκο. 
"Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε αυτο με την Τσελσι." ,δήλωσε ο νεαρος τερματοφύλακας σε ισπανικες εφημερίδες τον προηγουμενο μήνα. 
"Ο Τσεχ είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και δεν θέλω να πάω σε μία ομάδα οπου δεν θα παίζω."
Με μόλις 2 χρόνια να απομένουν στο συμβολαιό του μετα το καλοκάιρι, Τσέλσι σίγουρα θέλει να εξασφαλίσει το μελλον του Κουρτουά στο Στανφορντ Μπριζ, όσο το δυνατον συντομότερα.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου