13 εκατομυρια φερεται να δινει η Αρσεναλ για τον 18χρονο Βελγο επιθετικο των Λιλουα, Divock Origi

Η Αρσεναλ ρίχνει στο τραπεζι 13 εκατομυρια ευρώ (10,75 εκατομυρια λίρες) για την αποκτηση του νεαρου Divock Origi της Lille ο οποιος θεωρειται ενα απο τα μεγαλυτερα ταλέντα του Βελγιου.

O 18χρονος επιθετικος  αγωνιζεται στην Λιλ και εχει ήδη γίνει βασικος αυτη την σεζον, σκοράροντας 4 γκολ σε 24 εμφανισεις για το πρωταθλημα της  Ligue 1 μεχρι στιγμης.
Ακουγεται ότι πολλες ομαδες απο την Premier League  εχουν ήδη στα υποψην τους τον διεθνη με την εθνικη ελπίδων του Βελγιου, αλλα αναφορες απο την Ιταλια λένε ότι η Αρσεναλ έχει ήδη κανει την πρωτη κίνηση για την αποκτηση του.
Ο Οrigi αποκτηθηκε απο την Λιλ τον Μάιο του 2010 προερχομενος απο την Γκενκ. Περασε απ'όλες τις ομαδες νέων των  Λιλουα και πέρσι μπορεσε και έκανε τις πρωτες του εμφανισεις με την πρωτη ομαδα.  
Ο Origi, ο οποιος εχει ύψος 1,85, μπορει να εχει το ταλεντο να εξελιχτει σε εναν πολύ καλο παιχτη αλλα το να δίνεις 10.75 εκατομύρια λίρες για ένα επιθετικο ο οποιος δεν εχει αποδειξει ακομα την αξία του, σίγουρα θα προκαλέσει αντιδρασεις σε αυτους που θελουν να δουν την ομαδα τους να αποκτα παιχτες ευγνωσμενης αξίας και να επομενως να διεκδικει τίτλους.

Πηγη: gunnersphere.com
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου