Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσελσι εβαλαν στο στοχαστρο τους τον 16χρονο αμυντικο Wout Faes

Wout Faes,κρατήστε αυτο το ονομα.
0 16χρονος Βελγος αμυντικος είχε τους σκάουτερ της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να τον παρακολουθουν στενά στα ματς της Εθνικης Βελγιου, στο ευρωπάϊκο πρωταθλημα κατω των 17 που διεξήχθει πριν 2 βδομαδες στην Σκωτια.


Ο σγουρομάλλης πιτσιρικάς ο οποιος έγινε 16 την προηγουμενη Πέμπτη  είχε το καλυτερο δώρο γενεθλιών οπως ο ίδιος είπε στην φωτογραφια που ανέβασε στο instagram το οποιο δεν ήταν άλλο απο την υπογεγραμμένη φανελα του David Luis της Τσέλσι. Εκτός απο το ότι αγωνίζονται στην ίδια θεση, η ομοιότητα μεταξύ των 2 παιχτών είναι κάτι παραπάνω απ΄πο εμφανή όπως μπορειτε να καταλάβετε και απο την φώτο δίπλα.

Σύμφωνα με δημοσιέυμα της The Daily Mail, ο Faes συμφώνησε να υπογράψει συμβολαιο με την Αντερλεχτ μετα το πέρας της σεζόν. 
Το στυλ του και η ικανοτητα του με την μπαλα εχουν ήδη κάνει τα μεγαλα club να μπουν σε διαπραγματευσεις για την αποκτηση του, με την Αντερλεχτ να φαινεται να ζητάει λίγο πάνω απο 2 εκατομύρια ευρώ για την παραχώρηση του παίχτη. 

Ένας ακομα παιχτης απο την δευτερη ομαδα της Αντερλεχτ επομενως που ενδιαφερει ομαδες της Premier League μετα τον 16χρονο εξτρεμ Ismail Azzaoui ο οποιος αναμενεται να κλεισει στην Τοτεναμ παρα το ενδιαφερον της Λιβερπουλ.


www.dailymail.co.uk
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου