3 επιλογες απο τα Βελγικα Play Off (03/05/14)


Kαλημερα φίλες και φίλοι. Οι επιτυχιες συνεχίζονται για το blog. 5/5 σημεια είχαμε το προηγουμενο σαββατοκύριακο ενώ ήδη μετράμε το 1/1 απο χτες μετα το 4-1 της Στανταρ Λιεγης επι της Ζουλτε Βαρεγκεμ όπου και ειχαμε προτιμησει το γκολ-γκολ. Για πάμε να δουμε τι θα παίξουμε σήμερα.

Βαασλαντ Μπεβερεν - Οστάνδη. Η Οστάνδη με το 1-1 επι της Γανδης την προηγουμενη αγωνιστική καταφερε και εξασφάλισε την 1η θεση του ομίλου της και περιμενει τωρα ποια απο τις Κορτράικ και Σαρλερουα θα τερματισει 1η στον αλλο όμιλο, για να τεθουν αντιμετωπες στον τελικο των ομιλων με φόντο μια θεση στο επομενο Europa League. H Oστανδη καταφερε και εφτασε στην πρωτη θεση χαρη στην καταπλήκτικη της αμυνα στα play off II στα οποια δεχτηκε μόλις 1 γκολ, αυτο απο την Γανδη στην 5η αγωνιστικη. Μετράει 5/5 under 2,5 goals ενω από την αλλη μερια η Μπεβερεν μετραει 2 under σε 5 ματς. Όλα τα ματς των φιλοξενουμενων είναι κλειστα με λίγες φασεις. Το ιδιο περιμενουμε και σήμερα γι'αυτο και θα επιλεξουμε το under 2,5 goals.

Μαλιν - Σερκλ Μπριζ. Να αποχαιρετήσει με νικη το κοινο της θελει η Mαλίν η οποια είχε μια μετρια προς κακη χρονια. Στα Play off ΙΙ μετραει 2 νικες και 3 ήττες αλλα ήταν σχεδον αδύνατον να κανει το κατι παραπάνω με την Κορτράικ και την Σαρλερουα στον ομιλο της. Από την αντιπερα όχθη 5/5 ηττες μετραει η Σερκλ Μπριζ η οποια το στοχο της παραμονης τον πετυχε από την κανονικη διαρκεια του πρωταθλήματος και ειδε το play off ΙΙ σαν μια ευκαιρια για δοκιμες συστηματων και νεαρων ποδοσφαιριστων. Στο ματς του πρωτου γυρου των play off II η Μαλίν είχε επικρατησει μεσα στην εδρα της Σερκλ Μπριζ με 0-1. Η επιλογή μας εδώ θα είναι ο άσσος της Μαλίν κυρίως λόγω της απολύτης αδιαφοριας των φιλοξενουμενων.

Κορτράικ - Σαρλερουα. Ο τελικος αυτου του ομιλου. 10 βαθμους για τους γηπεδουχους με 14-4 συνολικα γκολ και 13 βαθμους για τους φιλοξενουμενους με 12-3 συνολικα γκολ. Το ματς του πρωτου γύρου είχε λήξει 1-1 κατι που σημαινει ότι η Κορτράικ με νικη πιανει την Σαρλερουα στους 13 βαθμους αλλα τερματιζει πρωτη λόγω καλυτερου goal average. Mε οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα 1η ανακηρύσσεται η Σαρλερουα. Οποτε περιμενουμε να δουμε ένα ματς φωτια, με πολλες φασεις και επικινδυνες στιγμες και στις 2 εστιες. 4 over σε 5 ματς για τους γηπεδουχους. 2 over σε 5 ματς για τους φιλοξενουμενους. Η επιλογη μας εδώ θα είναι το Over 2,5 goals.

Οι επιλογες μας: 
21:00 Βαασλαντ Μπεβερεν - Οστανδη Under 2,5 goals (1,75)  0-1 FT
21:00 Μαλιν - Σερκλ Μπριζ 1 (1,50)  2-0 FT
21:00 Κορτράικ - Σαρλερουα Over 2,5 goals (1,85)  2-1 FT


Kαλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου