1 επιλογη απο τα Βελγικα Playoff (02/05/14)


Καλησπερα φίλες και φίλοι. Η 7η αγωνιστική των playoff ξεκινάει σήμερα και βρισκομαστε μόλις 4 βήματα πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Αυτη την στιγμή η βαθμολογία εχει ως εξής:

1. Κλαμπ Μπριζ 42 βαθμοι
2. Στανταρ Λιεγης 40 βαθμοι
3. Αντερλεχτ 39 βαθμοι
4. Ζουλτε Βαρεγκεμ 38 βαθμοι
5. Λοκερεν 31 βαθμοι
6. Γκενκ 29 βαθμοι

Η αυλαια σήμερα ανοιγει με το ματς Στανταρ Λιεγης - Ζουλτε Βερεγκεμ.  Οι γηπεδουχοι πάνε να γκρεμίσουν ότι με κοπο εχτιζαν όλοκληρη την σεζόν. Σε 6 αγωνιστικες στα play off μετρανε μόλις μια νίκη 1 νικη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Απο την αντιπερα όχθη η Ζουλτε Βαρεγκεμ είναι η ομαδα με τους περισσοτερους κερδισμενους βαθμους στα play off εχοντας 3 νίκες - 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στην αναμετρηση του πρωτου γυρου των playoff η Ζουλτε Βαρεγκεμ ειχε επικρατησει με 2-0 σε ενα ματς που σταθηκε όμως τυχερη μιας και τις πολλες τις φασεις της ειχε η Στανταρ. 

Tι θα παιξουμε τωρα; Μια σκεψη είναι να παω με τον ασσο των γηπεδουχων. Ναι μεν μετρανε 5 σερι ματς στα playoff χωρις νίκη αλλα πλέον τα πραγματα εχουν φτασει στο οριο τους και αμα θελουν να παρουν το πρωταθλημα θα πρεπει να μην εχουν αλλη απώλεια μεχρι το τέλος. Kαι η 2η σκεψη είναι να πάω με το να σκοραρουν και οι 2 ομαδες. 4/6 γκολ-γκολ μετρανε οι γηπεδουχοι και 5/6 οι φιλοξενουμενοι. H λογική λεει ασσο, η στατιστική γκολ-γκολ. Θα εμπιστευτω την στατιστική και θα πάω με το Both teams to score.

H επιλογη μας:


    • 21:30 Στανταρ Λιεγης - Ζουλτε Βαρεγκεμ Γκολ-Γκολ (1.615)


       
    Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες! 
    Share on Google Plus

    About Unknown

      Blogger Comment
      Facebook Comment

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου