O "νεος Paul Pogba" στο στοχαστρο της Αντερλεχτ.

Ο "νεος Paul Pogba" Appiah McCarthy 
Η Βέλγικη Αντερλεχτ φέρεται να ενδιαφερεται για το δίδυμο της Εθνικης ομαδας της Γκάνας Κατω των 17, Appiah McCarthy και Shawn Oduro καθώς τους προσφεραν ενα δίμηνο δοκιμαστικο. 

Οι δυο αυτοι παιχτες "ανακαλυφθηκαν" από τον γνωστό Ολλανδο σκάουτερ Jan Streuer o οποιος είχε "βρει" και τον πρωην μεσο της Ρεαλ Μαδρίτης και νυν της Φουλαμ Mahamadou Diarra, τον επιθετικο της Εθνικης Γκανας   Matthew Amoah και τον  Shadrach Eghan της FC Twente. 

O Οduro είναι κεντρικος αμυντικος και αγωνιζεται για την ομαδα  Top Ten Academy  στην Γκανα και θα πρέπει να δικαιολογήσει τα καλα λόγια που εχουν ακουστει γι'αυτον και να δειξει το ταλέντο του, σ'αυτο το διμηνο δοκιμαστικο που του προσφερει η Αντερλεχτ. Αυτον που θελουν ομως να "τσεκαρουν" πιο πολυ οι Βέλγοι είναι ο Appiah για τον οποιο έχει ήδη βγει το προσωνυμιο ο "νέος Paul Pogba".


H διορατικοτητα του Appiah στο παιχνιδι καθως και οι ικανότητες του στην μεσαια γραμμη εκαναν τους δημοσιογραφους και τους κριτικους του ποδοσφαιρου να τον συγκρινουν με τον Γαλλο σταρ και αν τα καταφερει στο δοκιμαστικο που του προσφερει η Αντερλεχτ θα παρει και την πολυποθητη μεταγραφή για το Βελγιο και τους "μωβ", ξεφευγοντας απο την αφανια της δευτερης κατηγοριας της Γκανας στην οποια αγωνιζεται η τωρινή του ομαδα, Asokwa Deportivo.

Πηγη: ghanasoccernet.com
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου