1 επιλογη απο το Βελγιο-Ρωσια


Kαλημερα φίλες και φίλοι. Ματσάρες βλέπουμε στο συγκεκριμενο μουντιαλ. Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Χτες νομίζω είδαμε και το καλυτερο ματς μέχρι στιγμης στο Γερμανία - Γκάνα. Ασταμάτητο τρεξιμο και πρεσινγκ και απο τις 2 ομαδες με το τελικο ματς να είναι 2-2 ενω θα μπορουσε καλλιστα να είχαν μπει και αλλα 2-3 γκολ!


Σήμερα ξαναμπαινει στον χορο και το αγαπημενο μας Βελγιο, το οποιο δυσκολευτηκε πολύ την πρωτη αγωνιστικη να καμψει το εμπόδιο της Αλγερίας. Χρειαστηκε να σκοράρουν οι 2 αλλαγες του Βιλμοτς, Φελλαϊνι και Μερτενς για να πάρεις τη νικη το Βελγιο που ίσως λόγω του αγχους της πρωτης αγωνιστικης να μην απεδωσε τα αναμενόμενα!

Σήμερα, διεξάγεται η 2η αγωνιστική του ομίλου και ο αντίπαλος είναι η Ρωσία του Καπέλο. Λογικά η Ρωσία δεν θα ταμπουρωθει πίσω οπως εκανε η Αλγερια επομένως οι παίχτες του Βελγίου θα εχουν περισσότερους χώρους για να δειξουν τις δυνατοτητες τους. Επιλογή μας για το ματς θα είναι ο ασσος του Βελγίου που το βρίσκω στο ακρως ικανοποιητικο 1,95.

Συνοπτικα:
19:00 Βελγιο - Ρωσία 1 (1,95) FT 1-0

Καλη επιτυχία και στις δικες σας επιλογές!

Υ.Γ. Ενω από το ξεκινημα του μουντιαλ σας λέω να μην αφηνετε το στοιχημα να σας στερει την χαρα και την απολαυση του ποδοσφαιρου που παρακολουθουμε εδω και 2 εβδομαδες , χτες δυστυχώς επεσα και γω στην λουμπα της  "αρρωστειας". Και όχι μονο έχασα το μεγαλυτερο μερος της μπάνκας μου αλλα δεν φχαριστήκα όπως θα επρεπε το κατα την γνωμη μου καλύτερο ματς του μουντιαλ μέχρι στιγμής...Μην κανετε το ίδιο λαθος και εσεις
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου