Νοτιος Κορέα - Βελγιο, match preview και επιλογες πονταρισματος

Δεν θα είναι αδιαφορο το Βελγιο σήμερα.

Ενδιαφεροντα στοιχεια

  • Το Βελγιο και στα 2 ματς που εχει δώσει  μεχρι στιγμης εχει σκοράρει από το 70' και μετά.
  • Ο Οrigi με το γκολ του στο ματς με την Ρωσία εχει ήδη τραβηξει τους προβολεις πανω του με τις Αρσεναλ, Τοτεναμ και Λιβερπουλ να φερονται να ενδιαφερονται για την αποκτηση του.
  • Ο Βιλμοτς δικαιολογησε την δυσφορια του Lukaku όταν εγινε αλλαγη στο προηγουμενο ματς, λέγοντας ότι : "Και γω σαν παιχτης δεν ήθελα να γινομαι αλλαγη σε τόσο κρισιμα ματς".
  •  Με το γκολ του στο ματς με την Ρωσια ο Origi εγινε ο νεαρότερος Ευρωπαιος ποδοσφαιριστης που εχει σκοράρει σε Παγκοσμιο Κυπελλο. 
  • Ίσως αν το επιτρεψει και το ματς, σημερα να έχουμε και το ντεμπουτο του Januzaj σε επίσημο ματς.
Καλημερα φίλες και φίλοι. Μετα από 2 αγχωτικες νίκες το Βελγιο δίνει τον τελευταιο αγωνα για τους ομιλους του Παγκοσμιου Κυπελλου και θελει 1 πόντο για να είναι σιγουρα πρωτο και να μην το νοιαζει το αποτελεσμα του αλλου ματς του ομιλου. Αντιπαλος του είναι η Ν.Κορεα η πιο αδυναμη ομαδα του ομιλου.


Ο Βιλμοτς θα προφυλαξει σιγουρα τους Witsel και Alderweireld οι οποιοι εχουν από μια καρτα και δεν θελει να βρεθει χωρις καποιον απο αυτους τους 2 στα νοκ αουτ ματς. Επίσης μικροπροβληματακια τραυματισμων εχουν και οι Hazard και Kompany και ίσως τους προφυλαξει, ενω σιγουρα εκτος θα είναι και ο Vermaelen ο οποιος ακολουθει ειδικο θεραπευτικο προγραμμα και θα είναι σιγουρα πισω σε φουλ αγωνιστικη δραση σε μια εβδομαδα.



Απο εκει και περα την πορτα της βασικης 11αδας χτυπουν οι Origi και Μirallas με την εμφανιση τους στο ματς με τους Ρωσους, ενω κατα πάσα πιθανότητα ο Dembele θα είναι ο αντικαταστατης του Witsel σε ρόλο αμυντικου χαφ. Στην θεση του Alderweireld θα αγωνιστει μαλλον ο Van De Borren της Αντερλεχτ, ο οποιος ειχε αγωνιστει με επιτυχια σαν δεξι μπακ στο τελευταιο φιλικο της Εθνικης ομαδας του Βελγιου με αντιπαλο την Τυνησία. Την πρωτη του συμμετοχη αναμενουμε να κανει και ο Nicolas Lombaerts αντικαθιστώντας τον Kompany, τον οποιο ο Βιλμοτς θελει να προφυλλάξει εν'οψει των νοκ αουτ αγωνων. 



Τι παιζουμε τώρα; Το Βελγιο δεν θα είναι αδιαφορο απεναντι στους Νοτιοκορεατες μιας και θελει εναν βαθμο για να είναι σιγουρα πρωτο. Οι παιχτες που θα αντικαταστησουν τους βασικους θα θελουν να δειξουν ότι αξιζουν μια θεση στην βασικη 11άδα. Αλλωστε ο Βιλμοτς είναι δικαιος και σε οσους αξιζουν τους δινει την ευκαιρια. Δεν ειναι τυχαιο ότι Fellaini και Mertens μπηκαν σαν αλλαγες στο πρωτο ματς, παιξαν καλα και στο 2ο ξεκινησαν σαν βασικοι, ενω το ιδιο αναμενουμε να γινει και σημερα με τους Mirallas και Origi που παιξαν καλα σαν αλλαγες στο 2ο ματς.  



Η πρωτη επιλογή μας για το σημερινο ματς θα είναι το διπλό του Βελγίου το οποιο το βρισκουμε σε απόδοση 1,66, ενω θα πάιξουμε και ενα ειδικο στοιχημα το anytime scorer Origi το οποιο το βρισκουμε σε απόδοση 3,25.



Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!





Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου