Εφτασε η μεγάλη στιγμή του Βελγίου


Kαλημερα φίλες και φίλοι! Εφτασε επιτελους η μεγάλη στιγμή για το αγαπημενο μας Βελγιο! Ο προημιτελικος με την Αργεντινή, ένα από τα ισχυρότερα φαβορί για την κατακτηση του Παγκοσμιου Κυπελλου. Όχι ότι οι προηγουμενοι αντιπαλοι που αντιμετωπισε το Βελγιο, ήταν αμελητέες ποσότητες, απλά δεν ήταν Αργεντινή.


Ο Βίλμοτς δεν αναμενουμε να κάνει καμια αλλαγή στο σχήμα που παρεταξε με τους Αμερικάνους. Ίσως αμα θα κάνει καποια αλλαγή, αυτη θα είναι να χρησιμοποιησει τον Λουκακου στο βασικο σχημα αντί του Όριτζι, αλλα προσωπικά θα ήθελα τον Λουκακου να μπει ως αλλαγή μιας και πιστευω ότι ο Οριτζι είναι ιδανικός απέναντι στους Αργεντινους αμυντικους.

Και οι 2 ομάδες αν και είναι αρκετα επιθετικογενεις, εμφανιζουν στο συγκεκριμενο Παγκοσμιο Κυπελλο προβλημα στο σκοράρισμα. To Βελγιο εχει σκοραρει και στα 4 ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμης μετά το 70' , ενω η Αργεντινη χρειαστηκε να πάει το ματς στο 118' για να καμψει τους μαχητικους Ελβετους, ενω στους ομιλους πήρε τη νικη απεναντι στους Ιρανους με γκολ του Μεσσι στις καθυστερησεις.

Τι θα παίξουμε τωρα; Αγαπάμε και παρακολουθουμε το Βελγιο, οπότε δεν θελουμε να τελειωσει απο σήμερα το ταξίδι του Βελγιου στο Παγκοσμιο Κυπελλο. Θα βαλουμε όλη μας θετική ενεργεια και θα ποντάρουμε στην προκριση των Κοκκινων Διαβόλων (σε αποδοσεις απο 2,5 και πάνω), ελπίζοντας να μας κανουν το χατίρι και να τους δουμε και στα ημιτελικά!


Y.Γ.1 Στο ενα ματς πήρε το Βελγιο στις πλατες του ο Φελαϊνί. Στο αλλο ο Οριτζι, στο επόμενο ο Βερτόχεν, στα προημιτελικά ο Ντε Μπρουϊν. Αζάρ ήρθε η σειρά σου!!!
Υ.Γ.2 Οι Βελγοι ξέρουν τον τρόπο να αντιμετωπίζουν τους αντιπαλους σταρ. Μέσσι ετοιμασου για κατι αναλογο

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου