Θελει να θωρακίσει την αμυνα της η Μπαρτσελόνα

Η Μπάρτσα ετοιμαζει πρόταση για τον πρωην αρχηγο του Αγιαξ

Oι ελπίδες του μανατζερ της Τοτεναμ Mauricio Pochettino να κρατήσει τον Jan Vertonghen κατα πάσα πιθανότητα θα μηδενιστούν καθώς η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει μια μεγάλη προσφορά για τον Βέλγο αμυντικό, συμφωνα με την  London Evening Standard.
Ο 27χρονος Βελγος διεθνής, ο οποιος εχει 2 ακομα χρόνια συμβόλαιο με τα Σπιρουνια, φερεται να είναι ο τελικος στοχος μιας προσφορας 17,5 εκατομυρίων λιρών από την ομαδα της Καταλονίας
Η Τοτεναμ είχε πληρωσει 9.6 εκατομύρια λίρες για την απόκτηση του Vertonghen από τον Αγιαξ, όταν τον εφεραν στο White Hart Lane τον Ιουλιο του 2012
Παρόλο που  είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφη του επιθετικου της Λιβερπουλ Λουίς Σουάρεζ εναντι του ποσου των 75 εκατομυρίων λιρών, η Μπαρτσελόνα εχει ακόμα αρκετα λεφτά διαθεσιμα για την μεταγραφη του Vertonghen μιας και εχει ήδη πάρει 32 εκατομύρια λίρες από την μεταγραφή του  Cesc Fabregas στην Τσέλσι.
Σε αυτά προσθεστε και τα 31,7 εκατομυρια λίρες που θα πάρει απο την μεταγραφή του Alexis Sanchez στην Αρσεναλ.
Ο Vertonghen προτιμάει να παίζει σαν κεντρικος αμυντικος αλλα μιας και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια μπορει να παίξει και σαν full back. 
Αλλωστε επαιξε σαν αριστερο μπακ για το Βελγιο σε όλα τα παιχνιδια που εδωσε η εθνικη ομαδα της χωρας του στο παγκοσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.
Σε 5 παρουσίες του στο μουντιαλ ο Vertonghen είχε 11 τακλινγκ, 12 κοψίματα και 22 διωξίματα καθώς και 4 μπλοκαρισματα σουτ.
Ολοκληρωσε το μουντιαλ εχοντας 159 πάσες, ειχε 19 επιτυχημενα crosses και σκόραρε και το νικητηριο γκολ στο ματς με τη Νοτιο Κορέα.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου