3 επιλογες απο την Jupiler Pro League (30/08/14)


Kαλημερα φίλοι μου! Η 6η αγωνιστικη του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγεται αυτο το Σαββατοκυριακο. H αυλαια αυτης της αγωνιστικης ανοιξε χτες με την Κορτράικ να πληγωνει τον παλιο της προπονητη και να παιρνει μεγαλη νίκη μεσα στην Γανδη με σκορ 0-1. Σημερα διεξαγονται 4 ματς. Για παμε να δουμε τις επιλογες μας.


(19:00) Οστανδη - Γκενκ
H Oστανδη μετα τις 2 ηττες στις 2 πρωτες αγωνιστικες, μετραει 3 σερι νικες (επι Σερκλ Μπριζ, Μαλιν και Κορτράικ) και θελει να συνεχίσει το σερί της. Η Γκενκ μετα από ενα πολύ μετριο ξεκινημα (3 ισοπαλιες και 1 ήττα), νικησε την περασμενη αγωνιστικη με 3-2 την αηττητη μεχρι τοτε Γανδη υπο το βλεμμα του νεου της προπονητη του Σκωτσεζου Αλεξ  ΜακΛις απο τις κερκιδες. Η Γκενκ εχει καλη ομαδα και η 12η θεση στο πρωταθλημα δεν αντικατοπτριζει την πραγματικη της αξια. Τωρα που εχουν πλεον και κανονικο προπονητη πιστευω ότι ήρθε η ωρα να αναρριχηθουν λίγο στα βαθμολογικα στρωματα. Η επιλογη μας για το ματς θα είναι η Draw No Bet νικη της Γκενκ, ετσι ωστε να είμαστε και καλυμμενοι στην περιπτωση που το ματς "κατσει" στο Χ. Η αποδοση για την συγκεκριμενη επιλογη δίνεται στο 2.05.

(21:00) Βεστερλο - Ζουλτε Βαρεγκεμ
Αντιστροφος αναλογη η πορεια των 2 ομαδων. Η βεστερλο ξεκινησε με στοχο να σωθει ευκολα κατι που φαινεται να το καταφερνει μιας και μετα το περας των 5 πρωτων αγωνιστικων η Βεστερλο παραμενει αήττητη (2 νικες και 3 ισοπαλίες) και βρισκεται στην 4η θεση. Απο την αλλη πλευρα η Ζουλτε Βαρεγκεμ ξεκινησε με στόχο να επαναλαβει τις 2 προηγουμενες σεζόν και να ξαναβρεθει στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις αλλα φαινεται ότι η απουσια του Θοργκαν Aζαρ (πηγε δανεικος απο την Τσελσι στην Βολφσμπουρκγ) αποδεικνυεται πολύ σημαντική και οι νεοι παιχτες δεν εχουν "δεσει" ακομα για να αναπληρωσουν το κενο του. Στα του ματς τωρα. Και οι 2 ομαδες σκοραρουν αλλα και δεχονται ευκολα γκολ. Η Βεστερλο μετραει 4 goal/goal στα 5 ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμης, ενω η Ζουλτε μετραει 8 goal/goal σε 9 ματς (ειχε και 4 ευρωπαικα). Οι αριθμοι μας οδηγουν στο να πονταρουμε να σκοραρουν και οι 2 ομαδες, γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοση απο 1,65 και πάνω.

(21:00) Μουσκρον Περουβελτς - Σερκλ Μπριζ
Εντυπωσιαζει η νεοφωτιστη Περουβελτς στις πρωτες αγωνιστικες της Jupiler Pro League μιας και μετα την ηττα της πρωτης αγωνιστικης από την Αντερλεχτ τις υπολοιπες 4 αγωνιστικες μετραει 2 νικες και 2 ισοπαλίες με highlight την εντυπωσιακη νικη με 5-2 επι της Στανταρ Λιεγης. Στα 5 ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμης εχει σκοραρει σε όλα ενω μολις μια φορα δεν εχει δεχτει γκολ. Απο την αντιπερα οχθη η Σερκλ Μπριζ κινειται σε ρηχα νερα εχοντας 1 νικη - 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Όλα της τα ματς εχουν βγει under 2,5 γκολ, ενω 3 απο αυτα εχουν βγει και No goal. Σε 5 αγωνιστικες εχει σκοραρει μολις 3 γκολ και το 1 απο αυτα στο ματς με την συμπολίτισσα Κλαμπ Μπριζ μπορουμε να πω (μιας και παρακολουθησα το ματς) ότι ήταν αρκετα τυχερο μιας και ήταν ίσως η μοναδικη αξιολογη προσπαθεια για γκολ που είχε κανει σε ολοκληρο το ματς. Η επιλογη μας εδω θα είναι το No goal, στηριζομενοι κυριως στην αφλογιστια των φιλοξενουμενων. Η αποδοση γι'αυτο το γεγονος δινεται απο 1,95 και πανω.

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου