2 επιλογες από την Jupiler Pro League (24/08/14)


Kαλημερα φίλες και φίλοι. 3/3 για την στήλη μας χτες αν και χτικιασαμε μεχρι να βγει το στοιχημα μιας και η Ζουλτε αν και αγωνιζόταν με παιχτη παραπάνω μεχρι απο το 45' επρεπε να φτάσει μεχρι το 90' για να σκοράρει και να πληρωθούμε. Στα αλλα ματς, στο Στανταρ Λιεγης -Βεστερλο τσιμπήσαμε το γκολ/γκολ μολις απο το 17' ενω επιβεβαιωθηκαμε και για την καλη αμυνα της Οστανδης πανω στην οποια στηριξαμε το under στο ματς με την Κορτράικ μιας και το ματς εληξε 0-2. Πάμε όμως στα φρεσκα κουλουρια και στο τι θα παίξουμε σήμερα.




(15:30) Αντερλεχτ - Βαασλαντ Μπεβερεν

Η Αντερλεχτ μετραει μεχρι στιγμής στο πρωταθλημα 3 νικες και 1 ισοπαλία. Εχει ξεκαθαρα το καλυτερο ρόστερ στο πρωταθλημα μεχρι στιγμής παρόλο τον πολύ μικρο μεσο όρο ηλικιας των παιχτων που κατεβαινουν στο βασικο σχήμα. Σημερα συναντα την Βαασλαντ Μπεβερεν η οποια μεχρι στιγμής δεν εχει καταφερει να κανει νικη και μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Οι γηπεδουχοι δεν εδιναν ευρωπαϊκα ματς μεσοβδομαδα (μιας και εχουν περασει απ'ευθειας στους ομιλους του Champions League σαν πρωταθλητες) κατι που σημαινει ότι δεν υπαρχει κουραση στις ταξεις των παιχτων ετσι ωστε να προφυλαχτουν καποιοι. Η διαφορα δυναμικοτητας με τους αντιπαλους είναι μεγαλη οπότε η επιλόγη μας εδω θα είναι νικη των γηπεδουχων με παραπάνω από 1 γκολ (Ασσος δηλαδη με χαντικαπ 1 γκολ που το βρισκουμε σε αποδοση απο 1,61 και πανω).

(19:00) Μαλιν - Κλαμπ Μπριζ
Η Μαλίν νίκησε εντος εδρας την Γκενκ στην πρωτη αγωνιστικη του πρωταθλήματος (με 3-1) αλλα εκτοτε μετραει 3 σερί ήττες (απο Γανδη και Οστανδη εκτος εδρας και απο την Κορτράικ εντος εδρας). Η Κλαμπ Μπριζ πήρε μεγαλο διπλό μεσοβδομαδα μεσα στην Ζυριχη απο την Γκρασχοπερς (1-2) για τον θεσμο του Europa League αλλα στο πρωταθλημα μετα τις 2 νικες στις 2 πρωτες αγωνιστικες μετραει 2 σερι ισοπαλίες με 1-1 (με την Ζουλτε εκτος και με την συντοπιτισσα Σερκλ Μπριζ εντος). Ο Μισελ Πρεντομ κατα πάσα πιθανότητα δεν θα εχει τον πρωτο σκορερ της ομαδας Νικολας Καστιγιο στο σημερινο ματς αλλα θα εχει τον Λιορ Ρεφαελοφ ο οποιος επεστρεψε στην ομαδα με γκολ στο ματς με την Γκρασχοπερς. Η ομαδα της Μπριζ εχει κανει ήδη 2 γκελες και δεν θελει να βρεθει από νωρις πολύ πίσω στον βαθμολογικο πίνακα και στο κυνηγι της Αντερλεχτ. Πιστευουμε ότι η ομαδα της Μπριζ ευκολα ή δυσκολα θα κανει το διπλό μεσα στην Μαλίν γι'αυτο και θα το πονταρουμε (σε απόδοση 1,95).


Καλη επιτυχία και στις δικες σας επιλογες!


Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου