3 επιλογες απο την Jupiler Pro League (23/08/14)


Kαλησπερα φίλες και φίλοι. Αφου αφήσαμε να "τρεξουν" 4 αγωνιστικες για να δουμε τι καπνο φουμαρουν οι ομαδες, ήρθε επιτελους η στιγμή να μπουμε και 'μεις στο παιχνιδι. Ξεκιναμε λοιπόν από σημερα να πονταρουμε στα ματς της Jupiler Pro League, με την ευχη στο τελος της σεζόν το ταμειο να είναι θετικο. 

4 ματς για το πλαισιο της 5ης αγωνιστική του πρωταθλήματος διεξαγονται σημερα. Για πάμε να δουμε τι θα παιξουμε:


(19:00) Στανταρ Λιεγης - Βεστερλο
Η Στανταρ εχασε μεσοβδομαδα μεσα στην Λιεγη από την Ζενιτ στον προκριματικο αγωνα για την εισοδο στους ομιλους τους Champions League, ενω και στο πρωταθλημα μετραει 2 σερί ήττες. Μια της προηγουμενης εβδομαδας απο τη νεοφωτιστη Περουβελτς Μουσκρον με το εντυπωσιακο 5-2 και μια την πιο προηγουμενη εντος εδρας απο την Γανδη με 0-1. Από την αλλη πλευρα η Βεστερλο πραγματοποιει ενα εντυπωσιακο ξεκινημα. 2 νικες και 2 ισοπαλίες μεχρι στιγμης και αμα ήταν λίγο πιο τυχερη την προηγουμενη Κυριακη με την Αντερλεχτ (2-2), τώρα θα βρισκοταν στην πρώτη θεση ισοβαθμη με την Γανδη στους 10 βαθμους. Η Βεστερλο εχει σκοραρει και στα 4 ματς που εχει δωσει μεχρι στιγμης, ενω και η Στανταρ εχει δεχτει γκολ σε 5 απο τους 7 συνολικα επισημους αγωνες που εχει δώσει. Η προταση μας γι'αυτο το ματς θα είναι το goal-goal (σε αποδοση 1,70).

(21:00) Ζουλτε Βαρεγκεμ - Περουβελτς Μουσκρον
Eντυπωσιαζει η νεοφωτιστη Μουσκρον μετρωντας σε 4 επίσημα ματς 2 νικες - 1 ισοπαλία και 1 ήττα (από την Αντερλεχτ την πρωτη αγωνιστική). Εχει καταφερει να σκοραρει και στα 4 ματς που εχει δωσει ενω 3/4 αναμετρησεις της τελειωσαν με goal/goal. Aπο την αντιπερα οχθη μετριο ξεκινημα για την Ζουλτε Βαρεγκεμ η οποια μετραει 1 νικη - 1 ισοπαλία και 2 ήττες ενω εχει ήδη αποκλειστει και απο το Europa League από τον προηγουμενο γύρο. 8 επίσημα ματς εχει δωσει μεχρι στιγμής και στα 7 από αυτα το ματς εληξε με goal και απο τις 2 ομαδες. Τα στατιστικα και σ'αυτο το ματς μας οδηγουν στο goal/goal (σε αποδοση 1,70). 

(21:00) Kορτράικ - Οστάνδη 
Η Οστανδη στηριζεται στην καλη της αμυνα για να παιρνει αυτο που θελει από τα ματς. Μεχρι στιγμης και τα 4 ματς που εχει δώσει, κατεληξαν under 2,5 γκολ. Από την αλλη πλευρα η Κορτράικ εχει σκοραρει 4 γκολ σε 4 ματς αλλα πιστευω ότι σήμερα θα δτυσει αιμα για να σκοραρει στην εστια της Οστάνδης. Στηριζομενος στην πολύ καλη αμυνα των φιλοξενουμενων η επιλογη μου για το συγκεκριμενο ματς θα είναι το Under 2,5 goals (σε απόδοση 1,70).

Καλή επιτυχία και στις δικες σας επιλογες.
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου