2 επιλογες απο την Jupiler Pro League (23/11/14)


Καλημερα φιλες και φιλοι. Συνεχεια στο πρωταθλημα της Jupiler Pro league και σημερα με 3 αμφιρροπες αναμετρησεις. Εμεις θα ασχοληθουμε με τις 2 απο αυτες.Παμε στα γρηγορα να δουμε τις τις δουμε.



15:30 Οστανδη - Στανταρ Λιεγης
Aπο 2 σερι ηττες προερχεται η Οστανδη που ηττηθηκε με 1-0 εκτος εδρας απο την Οστανδη την προπροηγουμενη αγωνιστικη και 1-3 εντος εδρας απο την Ζουλτε Βαρεγκεμ με 1-3 την προηγουμενη. Οι ηττες αυτες την εριξαν στην 12η θεση μολις 4 βαθμους αποσταση από την ζωνη του υποβιβασμου. Απο την αλλη πλευρα η Στανταρ Λιεγης συνεχιζει την προελαση της. Μετα την φυγη του κοουτς Λουζόν μετραει 4 σερί νικες στο πρωταθλημα, χωρις μαλιστα να εχει δεχτει ακομα γκολ. Τελευταιο της θυμα η Γκενκ οπου η Στανταρ τη νικησε εκτος εδρας με 0-2 φτανοντας με αυτη τη νικη στην 5η θεση. Σε περιπτωση νικης και σημερα θα φτασει σε αποσταση μολις 4 πόντων από την πρωτοπορο Κλαμπ Μπριζ και θα σβησει με αυτον τον τροπο την κακιστο ξεκινημα που έκανε και θα ξαναμπει στο κολπο του τιτλου. Αμφιταλαντευομουν αναμεσα στο διπλο της Στανταρ και στο under 2,5 goals αλλα καθως θεωρω ότι και τα 2 εχουν την ιδια πιθανοτητα να επαληθευτουν θα προτιμησω το διπλό που δινεται σε καλυτερες αποδοσεις.

19:00 Γκενκ - Μαλιν
Οι γηπεδουχοι προερχονται απο την εντος εδρας ηττα από την Στανταρ Λιεγης με 0-2, ενω οι φιλοξενουμενοι από την εντος εδρας ισοπαλια με 1-1 επί της Σερκλ Μπριζ. Και οι 2 ομαδες μαζί σε 30 συνολικες αναμετρησεις τους εχουν εμφανισει 19 under 2,5 γκολ ποσοστο αξιοσημειωτο σε ενα πρωταθλημα οπου οι εμφανισεις των over 2,5 γκολ υπερτερουν. Στα τελευταια τους 10 εχουμε την εμφανιση του Under σε 8 περιπτωσεις. Η στατιστικη εδω μας οδηγει στο επιλεξουμε το Under 2,5 γκολ, γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοση 2.00


Συνοπτικα:

15:30 Οστανδη - Στανταρ Λιεγης 2 (2.02)
19:00 Γκενκ - Μαλιν Under 2,5 goals (2.00)


Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου