2 επιλογες απο την Jupiler Pro League (30/11/14)


Kαλημερα φίλες και φίλοι. 0/3 καναμε το προηγουμενο Σαββατο και σας ειχα πει ότι τετοιες κακες μερες δεν με πειραζουν καθόλου. Αυτες οι μερες που με πειραζουν ειναι μερες σαν την χτεσινη. Οπου και εχεις την Γκενκ να ανοιγει το σκορ στο 84' και πλεον σου βγαινουν ολα καρφι μεχρι που ερχεται η ρουφιανα η Μπεβερεν στο 89' και σου χαλαει και το 3/3 και ενα ωραιοτατο ταμεια αλλα και το Σαββατοβραδο. Ελπιζω μονο ολα αυτα τα παιχνιδια της τυχης να ειναι δανεικα και γρηγορα να γυρίσουν '"υπερ" μας. Παμε τωρα στα φρεσκα κουλουρια οπου τα παντα επισκιαζονται απο το κλασσικό ντερμπυ του Βελγιου.


15:30 Αντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ
Οι ομαδες με τα περισσοτερα πρωταθληματα, κυπελλα, ευρωπαϊκες διακρισεις, αλλα και τον περισσοτερο κοσμο στο Βελγιο βρισκονται αντιμετωπες σημερα. Η δευτερη εναντιον της πρωτης. Η τωρινη πρωταθλητρια εναντι της μελλοντικης; Θα δειξει.

Η Αντερλεχτ προερχεται απο την εντυπωσιακη νικη με 2-0 μεσοβδομαδα επι της Γαλατασαράι για το Champions League. Νικη που της εδωσε το εισητηριο για τους 32 του Europa League. Στο πρωταθλημα ηττηθηκε την προηγουμενη εβδομαδα από την Σαρλερουα εκτος εδρας με 3-1 και γενικα φανηκε ότι δεν μπορει να κουβαλήσει δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη. Τωρα που πλεον ειναι απαλλαγμενη απο το αγχος της προκρισης στην ευρωπη ισως να δουμε αλλο προσωπο στην εγχωρια διοργανωση. Στα τελευταια 5 Αντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ οι γηπεδουχοι μετρανε 3 νικες (οι 2 σερι) και 2 ισοπαλιες.

Απο την αντιπερα οχθη η Κλαμπ Μπριζ συνεχιζει την προελαση της. Μετραει 17 σερι ματς χωρις ηττα σε Βελγιο και Europa League και γενικα την βρισκουμε σε τοπ φορμα. Μεσοβδομαδα ηρθε 0-0 μεσα στο Τορινο με την τοπικη ομαδα ενω στο πρωταθλημα το προηγουμενο σαββατοκυριακο επικρατησε εντος εδρας με 4-2 επι της Μπεβερεν. Στο πρωταθλημα εχουν την καλυτερη επίθεση με 37 γκολ αλλα και την καλυτερη αμυνα με μολις 16 γκολ παθητικο. Το ματς του πρωτου γυρου ειχε λήξει 2-2 και αυτο που θελει σημερα η ομαδα του Μισελ Πρεντ'ομ είναι να διατηρησει το αηττητο σερι της και να παραμεινει πρωτη στην βαθμολογια.

Κατι που πιστευουμε ότι μπορει να το επιτυχει γι'αυτο και η επιλογη μας απο το συγκεκριμενο ματς θα ειναι το Χ2 διπλη ευκαιρια της Κλαμπ Μπριζ, σε αποδοση απο 1,65 και πανω.

19:00 Στανταρ Λιεγης - Κορτράικ
Μετα τις 4 σερι νικες μετα την αποχωρηση του κοουτς Λουζόν η Στανταρ γνωρισε 2 σερι ηττες μεσα σε μια εβδομαδα. Πιο συγκεκριμενα ηττηθηκε 2-0 για τον θεσμο του Europa League απο την Ριεκα εκτος εδρας ενω την περασμενη αγωνιστικη στο Βελγιο ηττηθηκε με 3-2 απο την Οστανδη και ενω στο 1-1 αποβλήθηκε παιχτης της Οστανδης. Δεχτηκε δηλαδη 2 γκολ ενω ο αντιπαλος επαιζε με παιχτη λιγοτερο.

 Από την αλλη πλευρα η Κορτράικ μετραει 3 σερί νικες στο πρωταθλημα γεγονος που την εχει φερει αυτη την στιγμη στην 6η θεση αρα και στην εισοδο της στα playoff I, αν μπορεσει και κρατηθει εκει. Τελευταιο της θυμα η Ζουλτε Βαρεγκεμ την οποια και νικησε εντος εδρας με 3-1.

Καλυτερη σαν ομαδα η Στανταρ. Πλασματικη η 6η θεση της Κορτράικ μιας και η ποιοτητα της σαν ομαδα είναι για πιο χαμηλες θεσεις απλα ήταν ευνοικοτο προγραμμα και επαιξε με τις 3 τελευταιες ομαδες του πρωταθλήματος. Αν και κουραμενη απο το μεσοβδομαδο παιχνιδι η Στανταρ Λιεγης, νομιζω ότι ευκολα ή δυσκολα θα μπορεσει να παρει τη νικη και να μας δικαιωσει στην επιλογη του ασσου.

Συνοπτικα:
15:30 Αντερλεχτ - Κλαμπ Μπριζ Χ2 (1,65) FT 2-2
19:00 Στανταρ Λιεγης - Κορτράικ 1 (1,60) FT 0-2

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες! 
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου