Ο Wilmots στηριζει τον Fellaini και κατηγορει την Manchester United για μη σωστη χρησιμοποιηση του.

Yπερ του Βελγου μεσου μιλησε ο Marc Wilmots
O 26χρονος μέσος δεν καταφερε να εντυπωσιασει αυτη την σεζόν στο Old Trafford, μετα απο την μεταγραφη του με 27,5 εκατομμύρια λίρες απο την Εβερτον το καλοκαιρι που μας πέρασε, αλλα ο Wilmots αναρωτηθηκε για τη μη σωστη χρηση του μεσου στην ομαδα της Manchester παρόλο που που είχε τον ίδιο προπονητη που είχε και στα "ζαχαρωτα", τον David Moyes μεχρι και πριν απο λίγες μερες όταν και απολύθηκε. 

"Δεν εχω καμια αμφιβολία για την ποιοτητα του Μarouane ως ποδοσφαιριστη," λέει ο Wilmots.

"Δεν μπορω να καταλάβω γιατί η Μαντσεστερ Γιουνάιντεντ  αγόρασε τον παιχτη ενω είχε σκοπό να παιξει με 2 6αρια. Ο Μarouane είναι ενας box to box παιχτης. Το παγκοσμιο κύπελλο είναι μια καλή ευκαιρια για να παρει την "εκδικηση"."

Ο Wilmots ονομασε 5 ποδοσφαιριστες, συμπεριλαμβανομενων των Vincent Kompany και Eden Hazard ως των σιγουρων της αποστολής που θα κατεβασει στο Παγκοσμιο Κύπελλο.

Ο Βελγος προπονητης αναμενεται καλέσει 26 με 27 ποδοσφαιριστες στις 13 Μαϊου και μεχρι τι2 2 Ιουνιου να καταλήξει στην απόστολή των 23 που θα "κατεβουν" στο Μουντιαλ της Βραζιλιας.

Αλλα είπε ότι σε μια συνεντευξη του χτες ότι υπαρχουν 5 ποδοσφαιριστες που θα παρει μαζί του σίγουρα ανεξαρτήτου φόρμας, αρκει να είναι υγιεις. 

Και αυτoi είναι ο αρχηγος της Manchester City και της Εθνικης Βελγιου Vincent Kompay για το κέντρο της αμυνας, ο δημιουργικος ακραιος Eden Hazard, ο τερματοφυλακας Thibaut Courtois και οι μεσοι Axel Witsel της Ζενιτ Αγιας Πετρουπολης και Kevin de Bruyne ο οποιος ηταν ο κορυφαιος σκορερ της εθνικης στα προκριματικα του παγκοσμιου κυπελλου και πηρε μεταγραφη απο την Τσελσι στην Βολφσμπουργκ αυτον τον Ιανουαριο.


Πηγη: The Evening Herald



Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου