3 επιλογες απο την Jupiler Pro League (1/11/14)


Kαλησπερα φίλες και φίλοι. Ταμειο καναμε μεσοβδομαδα στην εμβολιμη αγωνιστικη της Jupiler Pro League με τις 2/2 επιλογες που είχαμε και ελπίζουμε το ίδιο να συμβει και σήμερα. 4 αγωνες διεξαγονται σημερα στο πλαισιο της 14ης αγωνιστικης του Βελγικου πρωταθλήματος και εμεις θα ασχοληθουμε με τους 3. Για πάμε γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας

15:30 Αντερλεχτ - Λοκερεν
Η Αντερλεχτ νικησε μεσοβδομαδα εκτος εδρας την Κορτράικ με 2-3 και επανηλθε στον δρομο των επιτυχιων μετα την ανεπάντεχη εντος εδρας ήττα από την Στανταρ Λιεγης με 0-2 το προηγουμενο σαββατοκυριακο. Με τη νικη της αυτη παρεμεινε στην 1η θεση σε απόσταση 2 βαθμων απο την 2η Κλαμπ Μπριζ. Αντιπαλος της η 4η Λοκερεν η οποια βρισκεται σε αποσταση μολις 4 βαθμων απο την Αντερλεχτ και προερχεται μαλιστα και απο την μεγαλη νικη της με 5-2 επι της Σαρλερουα. Η Λοκερεν στα 6 τελευταια της ματς στο Βελγιο μετραει 5 over 2,5 γκολ.Στις 5 τελευταιες αναμετρησεις των 2ομαδων στην εδρα της Αντερλεχτ ειχαμε 5/5 over 2,5 γκολ Αναμενουμε ανοιχτο παιχνιδι και απο τις 2 ομαδες γι'αυτο και η επιλογη μας εδω θα ειναι το Over 2,5 goals που το βρισκουμε σε αποδοση 1,65.

19:00 Στανταρ Λιεγης - Μαλιν
2 σερι νικες μετραει η Στανταρ Λιεγης για το Βελγικο πρωταθλημα μετα την φυγη του προπονητη της Λουζόν. Την προηγουμενη Κυριακη αλωσε την εδρα της Αντερλεχτ με 0-2 ενω μεσοβδομαδα επικρατησε παλι εκτος εδρας της Σερκλ Μπριζ με 0-1. Η ψυχολογια της ομαδας βρισκεται στα υψη και πιστευουμε ότι ευκολα η δυσκολα θα τηρηθει η παραδοση που λεει ότι η Στανταρ Λιεγης νικαει την Μαλίν (5 σερι νικες στα Στανταρ - Μαλιν). Η επιλογη μας εδω θα είναι λοιπον ο ασσος των γηπεδουχων, γεγονος που το βρισκουμε σε απόδοση απο 1,65 και πάνω.

21:00 Σερκλ Μπριζ - Κορτραικ
Η Σερκλ Μπριζ πριν απο την εντος εδρας ηττα της με 0-1 απο την Στανταρ Λιεγης ειχε σκοραρει στα 6 απο τα 7 ματς στα οποια είχε δώσει, ενω συνολικα εχει σκοραρει σε 7 απο τις τελευταιες 10 αναμετρησεις της. Στην αντιπερα οχθη η Κορτράικ μετραει 6 σερι ματς στα οποια εχει σκοραρει ενω συνολικα εχει σκοραρει 8 φορες στα 10 τελευταια της ματς. Ομαδες που εχουν σκοραρουν ευκολα και οι 2 γι'αυτο και η επιλογη μας από το συγκεκριμενο ματς θα είναι το goal/goal γεγονος που το βρισκουμε σε απόδοση από 1,70 και πανω.

Συνοπτικα:
15:30 Αντερλεχτ - Λοκερεν Over 2,5 goals (1,65)
19:00 Στανταρ Λιεγης - Μαλιν 1 (1,65)
21:00 Σερκλ Μπριζ - Κορτράικ Goal/Goal (1,70)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!
Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου