3 επιλογες απο την Jupiler Pro League (18/10/14)


Kαλημερα φιλες και φιλοι. Η αυλαια της 11ης αγωνιστικης του πρωταθληματος της Jupiler Pro League ανοιγει σημερα με 5 ματς, Παμε στα γρηγορα να δουμε τις επιλογες μας.



(19:00) Μαλιν - Αντερλεχτ
Η Μαλιν προερχεται απο την εκτος εδρας ισοπαλία με την Μουσκρον Περουβελτς με 1-1 σε ενα ματς που την αδικει το σκορ μιας και ειχε τις ευκαιριες να φυγει με τη νικη. Στα 5 ματς που εχει δωσει εντος εδρας εχει σκοραρει και στα 5 σημειωνοντας συνολικα 13 γκολ. Απο την αντιπερα οχθη η Αντερλεχτ προερχεται απο την εντος εδρας λευκη ισοπαλία με την Γκενκ και εχασε την ευκαιρια να αποσπαστει κι αλλο από την 2η Γανδη. Στις 5 εκτος εδρας αναμετρησεις εχει σκοραρει και στα 5 ματς. Τα στατιστικα μας οδηγουν στο να πονταρουμε στο goal-goal για το συγκεκριμενο ματς, γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοσεις πανω από 1,60

(21:00) Οστανδη - Μουσκρον Περουβελτς
Σε ελευθερη πτωση βρισκεται η ομαδα της Μουσκρον Περουβελτς η οποια στα 5 τελευταια ματς μετραει 4 ηττες και μια ισοπαλία και αναιρει το καταπληκτικο ξεκινημα που ειχε πραγματοποιησει τις πρωτες αγωνιστικες. Στον αντιποδα η ομαδα οι γηπεδουχοι στα 6 τελευταια ματς μετρανε 2 νικες και 2 ισοπαλίες και θελουν να αναρριχηθουν κι αλλο στον βαθμολογικο πίνακα. Εδω θα προτιμησουμε τον ασσο της Οστανδης πονταροντας κυριως στην κακκιστη φορμα των φιλοξενουμενων. Ο ασσος μας προσφερεται σε αποδοσεις απο 1,85 και πανω.

(21:00) Γανδη - Σαρλερουα
Το καλυτερο ξεκινημα πρωταθλήματος των τελευταιων 10 χρονων πραγματοποιει η Γανδη που βρισκεται μετα το περας 10 αγωνιστικων στην 2η θεση και σε αποσταση 4 βαθμων από την πρωτοπορο Αντερλεχτ. Στις τελευταιες 5 εντος εδρας αναμετρησεις με την Σαρλερουα μετραει 4 νικες και μια ήττα και θελει τη νικη σημερα ετσι ωστε να εκμεταλλευτει τυχον στραβοπατημα της Αντερλεχτ μεσα στο Μαλιν ετσι ωστε να μειωσει κι αλλο την διαφορα. Η Σαρλερουα μετα απο ενα κακιστο ξεκινημα εδειξε σημαδια ανακαμψης στα τελευταια της ματς αλλα την περασμενη αγωνιστικη ηρθε η αναπαντεχη εντος εδρας ηττα με 0-2 από την Κορτράικ. Καλυτερο συνολο οι γηπεδουχοι, γι 'αυτο και θα τους προτιμησουμε στον ασσο, γεγονος που το βρισκουμε σε αποδοσεις απο 1,57 και πανω.

Συνοπτικα:
(19:00) Μαλιν - Αντερλεχτ goal-goal (1,60)
(21:00) Οστανδη - Μουσκρον Περουβελτς 1 (1,85)
(21:00) Γανδη - Σαρλερουα 1 (1,57)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες!

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου