2 επιλογές από την Jupiler Pro League (31/01/15)



Καλημερα φιλες και φιλοι. Το κυριως μενου της 24ης αγωνιστικης του πρωταθλήματος της Jupiler Pro League διεξαγεται σημερα. Στη χτεσινη αναμετρηση η Κλαμπ Μπριζ επικρατησε της Οστανδης με 2-0 (φασεις και στιγμιοτυπα μπορειτε να δειτε απο το LBS TV) και αποσπαστηκε 8 βαθμους απο την δευτερη Αντερλεχτ. Πάμε ομως να δουμε τις σημερινες μας επιλογες.

19:30 Σαρλερουα - Γκενκ
Η Σαρλερουα μετα τις 2 απανωτες ήττες απο την Σερκλ Μπριζ για πρωταθλημα και κυπελλο, απεσπασε λευκη ισοπαλία μεσα στην Κορτράικ και εμεινε με αυτον τον τροπο ζωντανη στο παιχνιδι της διεκδικησης μιας θεσης στην πρωτη 3αδα. Αυτη την στιγμη ειναι στην 7η θεση, ενω η σημερινη της αντιπαλος Γκενκ βρισκεται στην 6η με μολις 1 βαθμο διαφορά. Εντος εδρας η Σαρλερουα σε 11 αναμετρησεις φετος μετραει 5 νικες - 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Στο αντιπαλο στρατοπεδο η Γκενκ προερχεται από την εντος εδρας νικη με 2-0 επί της Μουσκρον Περουβελτς, νικη που σε συνδιασμο με τα αλλα αποτελεσματα την ξαναεβαλε στην πρωτη προνομιουχο 6αδα. Σε 11 εκτος εδρας αναμετρησεις φετος η Γκενκ μετραει 3 νικες - 5 ισοπαλίες και 3 ηττες, ενω σε αυτα τα ματς εχει σκοραρει 9 γκολ και εχει δεχτει 13. Μεσος όρος γκολ δηλαδη στις εκτος εδρας αναμετρησεις της Γκενκ τα 2 γκολ ανα ματς. Αξιοσημειωτο στατιστικο ότι 8/10 εκτος εδρας αναμετρησεις της Γκενκ εληξαν με Under 2,5 goals.

Τι παιζουμε τωρα;Την Σαρλερουα την πετυχαινουμε μαλλον στην φαση του ντεφορμαρισματος της, οποτε ειμαι αναμεσα στο Draw No Bet διπλό της Γκενκ και το Under 2,5 γκολ που συνηθιζει να φερνει στα εκτος εδρας της ματς.Θα προτιμησω το δευτερο ομως μιας και μου φαινεται λιγο πιο πιθανο. Under 2,5 goals λοιπον εδω.

21:00 Mουσκρον Περουβελτς - Κορτράικ
Η Μουσκρον με την εκτος εδρας ήττα της με 2-0 απο την Γκενκ την περασμενη αγωνιστικη εφτασε τις 5 σερι ήττες βυθιστηκε ακομα περισσοτερο στην βαθμολογια μιας και πλεον βρισκεται μολις 2 βαθμους αποσταση από τα play off  υποβιβασμου. Το κακο με την Μουσκρον στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου είναι ότι εχασε και τον πρωτο της σκορερ με 12 γκολ Ντιαμπί, τον οποια και καλεσε πισω η Λιλ (ηταν δανεικος) για να την ενισχυσει στο δευτερο μισο του πρωταθλήματος.

Απο την αλλη πλευρα συνεχιζει να εντυπωσιαζει η Κορτράικ. Μπορει την περασμενη αγωνιστικη να εμεινε στο στειρο 0-0 με την Σαρλερουα, αλλα ειχε απεναντι της μια απο τις καλες ομαδες της κατηγοριας. Στα εκτος εδρας ματς φετος τα οποια πολύ καλα μιας και σε 11 αναμετρησεις μετραει 7 νικες και 4 ηττες.

Τι παιζουμε τωρα; Εντελως ντεφορμε η Μουσκρον η οποια μαλλον δεν θα αντεξει την κουρσα του πρωταθλήματος και θα είναι μια απο τις 2 ομαδες των play out. Απο την αλλη η Κορτράικ ειναι ανεβασμενη και ειδικα εκτος εδρας παιζει ακομα καλυτερα μιας και δινει χωρο στους αντιπαλους και χτυπαει στην αντεπίθεση. Θα πηγαινα με το καθαρο διπλό αλλα καπου φοβαμαι το Χ, γι'αυτο και θα προτιμησω το Draw No Bet διπλό της Κορτραικ σε απόδοση 1,50.

Συνοπτικα:
19:30 Σαρλερουα - Γκενκ Under 2,5 goals (1,80)
21:00 Μουσκρον Περουβελτς - Κορτράικ Draw No Bet 2 (1,50)

Καλη επιτυχια και στις δικες σας επιλογες

Υ.Γ. Aπο σημερα και με καθε αρθρο θα εχετε εκτος απο στοιχηματικες επιλογες και μουσικες. Ξυλινα Σπαθια λοιπον σημερα με το  Grand Hotel και αναμνησεις απο καλοκαιρια εφηβειας...Κομματαρα

Share on Google Plus

About Unknown

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου